Radio 3 Kostkami
Napisany 14 grudnia 2011 - 18:41
Zapewne był już taki wątek ale nie mogę znaleść lub źle wpisuje wątek.
Poszukuje radia takiego żeby miał wyjście na 3 kostki chodzi o podłączenie mida pod nie słyszałem że jakiś model blaupunkta posiada taką opcję ale nie wiem jaki model zbytnio chyba że macie na oku jakieś fajne radyjko które polecaci.
Napisany 14 grudnia 2011 - 20:44
Witam
Zapewne był już taki wątek ale nie mogę znaleść lub źle wpisuje wątek.
Poszukuje radia takiego żeby miał wyjście na 3 kostki chodzi o podłączenie mida pod nie słyszałem że jakiś model blaupunkta posiada taką opcję ale nie wiem jaki model zbytnio chyba że macie na oku jakieś fajne radyjko które polecaci.
Są jakieś specjalne przejściówki do tego aby działał MID oraz sterowanie z kierownicy w nieoryginalnym radiu, jest też jakieś radio, które współpracuje z MIDem w naszych samochodach ale z tego co pamiętam to jest jakieś starsze radio, które odtwarza tylko płyty w formacie Audio CD.
Gdzieś na forum było wszystko opisane.
Tu jest opis do Kenwooda: http://www.kenwood.d...e/opel-display/
Napisany 14 grudnia 2011 - 21:12
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 14 grudnia 2011 - 21:16
oprócz starego kenwooda który już nie jest w sprzedaży nie znajdziesz nic co współpracuje z MIDem, co do kierownicy to jest to co pokazał KocykPoszukuje radia takiego żeby miał wyjście na 3 kostki chodzi o podłączenie mida pod nie słyszałem że jakiś model blaupunkta posiada taką opcję ale nie wiem jaki model zbytnio chyba że macie na oku jakieś fajne radyjko które polecaci.
Napisany 14 grudnia 2011 - 21:29
Pozostaje jeszcze jedna kwestia mianowicie upchnięcie tego wszystkiego w panelu