Kiedy wam się wyłącza radio??
Napisany 21 września 2011 - 15:58
Gdyby okazało się że radio u was gasnie wtedy gdy gasnie silnik to jest na to bardzo prosta i szybka metoda by dalej grało.Ale o tym napiszę jak się dowiem czy może tylko u mnie jest taka anomalia czy tak jest u wszystkich.
Czekam na informację od was i myslę że temat po około 2 tygodniach będzie można usunąć bo opis zrobię w Poradach a temat raczej niewiele będzie wnosił do sprawy.
PS.
Nie zwróciłem uwagi ale sprawdzę u siebie ale być może będzie możliwosć działania radia w pozycji kluczyka "I" a to wiem że u wielu osób nie działa.
Jak?? => Tak!!
Napisany 21 września 2011 - 16:01
Gdyby okazało się że radio u was gasnie wtedy gdy gasnie silnik to jest na to bardzo prosta i szybka metoda by dalej grało.Ale o tym napiszę jak się dowiem czy może tylko u mnie jest taka anomalia czy tak jest u wszystkich.
nie czekaj tylko pisz od razu:D , u mnie gaśnie po wyłączeniu zapłonu
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 21 września 2011 - 16:04
u mnie gaśnie po wyłączeniu zapłonu
czyli jak kluczyk masz w stacyjce jeszcze to radio gra??bo ten własnie moment jest najważniejszy.
Nie zrobiłem dokumentacji foto bo na ten numer wpadłem przypadkiem.zrobię opis ze zdjęciami jak będę robił to u siebie i dopiero wtedy to ładnie opiszę.
Jak?? => Tak!!
Napisany 21 września 2011 - 16:10
Napisany 21 września 2011 - 16:12
czyli jak kluczyk masz w stacyjce jeszcze to radio gra
gra ale musi być na włączonym zapłonie (świecą kontrolki)
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 21 września 2011 - 16:18
gra ale musi być na włączonym zapłonie (świecą kontrolki)
za takie coś jest odpowiedzialna kostka stacyjki .Ma w środku trzpień który zalanczany jest pletwa stacyjki
Napisany 21 września 2011 - 16:21
za takie coś jest odpowiedzialna kostka stacyjki .Ma w środku trzpień który zalanczany jest pletwa stacyjki
wiem , bo mój teść tak właśnie ma że dopiero jak wyjmie kluczyk ze stacyjki to radio się wyłącza , tylko jeszcze w to się nie zagłębiałem w czym problem tkwi u mnie - pewno coś źle podpięte do kostki
Urbino 18
Napisany 21 września 2011 - 16:26
Jak?? => Tak!!
Napisany 21 września 2011 - 16:27
Napisany 21 września 2011 - 16:38
... i gaśnie po wyjęciu kluczyka ale jak zaś włączę to gra (gdy w stacyjce nie ma kluczyka)
U mnie jest tak samo, nie bylo nic zmieniane w tym ukladzie ani naprawiane. Mysle, ze to naturalny stan rzeczy - wyciagam klucz - wylacza sie radio - nie musze pamietac o tym zeby je wylaczyc.
Napisany 21 września 2011 - 18:21
Napisany 21 września 2011 - 18:25
Napisany 21 września 2011 - 19:18
A u mnie radio wyłączą się dopiero po zgaśnieciu lampki która podswietla guzik opuszczania i podnoszenia szyb...W ten sposób radio gra po wyjęciu kluczyka a gaśnie samo w momencie zamknięcia drzwi....Uważam że ten sposób jest fenomenalny....
ooo to mi się podoba , będzie przeróbka

Urbino 18
Napisany 21 września 2011 - 19:29
Napisany 21 września 2011 - 19:32
Polecam polecam kolego.Jedyny feler jak ktos wsiada lub wysiada na chwilkę się wyłączy...
zrobi się tak żeby się nie wyłączało

Urbino 18
Napisany 21 września 2011 - 19:44
Kocyk - cała nadzieja w Tobie.
jak to rozkminię to napiszę co i jak
Urbino 18