Testuj smartfona w Play
Napisany 06 września 2011 - 08:21
Mam do odebranie w tym tygodniu.moze jakies opinie o calej proocji bo troszke mi teraz nie po drodze odebrac go.warto?
oto moje pytanie
Napisany 06 września 2011 - 09:03

czekam na inną propozycję
o tej promocji pogadaj z Rafke on pracuje w Play-u
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 06 września 2011 - 09:14
po kilku dniach zmienilo sie na 3 city
Napisany 06 września 2011 - 09:36

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 06 września 2011 - 10:06
Napisany 06 września 2011 - 10:09
Napisany 06 września 2011 - 10:20
Jednak dzis zadzwoniłem i co ? i

nie wchodzi po peselu

Dzwoniłem na helpa i co ? I

Wysłałem maila i co?I czekam

Napisany 06 września 2011 - 17:03

Napisany 06 września 2011 - 17:49
na pw oczywiście
Napisany 06 września 2011 - 18:44
W G B odsyłali mnie od punktu do punktu i nic a teraz przysłałi mi maila czy byłem w Salonie Play na ul.Grunwaldzkiej 141 w GD?