Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Usunięcie chłodniczki oleju

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Krzychucx

Krzychucx
  • 32 postów

Napisany 04 sierpnia 2011 - 17:06

Witam...Panowie takie pytanko....Kolega taxowkarz ma 3.0 v6...Samochód ogólnie już na wykończeniu. Słaby silnik...lichy środek..ale chce przejeździć jeszcze ze 2 góra trzy miesiące. Padła chłodniczką oleju.... Moge mu ją obejść? Jeździ powoli, nie przegrzewa maszyny..Co Wy na to aby ją zasklepić? Myślę odłączeniu węży na we i wy. Wasze opinie?

#2 OFFLINE   sypus

sypus

Prezes KKK

• 5 433 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 04 sierpnia 2011 - 17:42

Jak można uprawiać takie druciarstwo ??

A najlepiej to daj foto tej Omegi, coby się ktoś za jakieś 2 góra trzy miesiące na minę nie wpierdzielił :masakra:

#3 OFFLINE   Mariusz

Mariusz

• 3 094 postów

Napisany 04 sierpnia 2011 - 19:08

Jak można uprawiać takie druciarstwo ??

A najlepiej to daj foto tej Omegi, coby się ktoś za jakieś 2 góra trzy miesiące na minę nie wpierdzielił :masakra:

Święte słowa:).

#4 OFFLINE   pippen33

pippen33
  • 484 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 06 sierpnia 2011 - 09:25

Przegrzeje ją od razu pierwszego dnia w pracy

#5 OFFLINE   Krzychucx

Krzychucx
  • 32 postów

Napisany 12 sierpnia 2011 - 19:34

Ok ale wątpię czy kolega ją zarejestruje.... Ze złomu się nie da. Insynuujecie mi, że uprawiam "druciarstwo" ...Napisałem w poście, że omega ta to purchel, który za dwa miesiące trafi i tak na szrot...Szkoda, że przed wydaniem opinii nt czyichś planów nie cechował Was obiektywizym. Pytanie było proste: Czy do takiego trupa jest sens wkjładac nową chłodniczkę lub czy te dwa trzy miechy idzie żyć bez tego. Nie podoba mi się oskarżanie mnie o to, że za chwilę któs się nadzieje na giełdzie przez jakiegoś barana ( czytaj mnie) co na druty powiązał. Proszę czytać uważnie.

#6 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 12 sierpnia 2011 - 19:49

Kolega Pippen33 wyraźnie napisał, a ja tylko potwierdzę, przegrzeje sie pierwszego dnia...