witam wszystkich :pokoj:
mam problem z seryjnie montowanym radiem kasetowym philipsa + zmieniarka, po załączeniu radia nie grają mi głośniki w przednich drzwiach lewa strona ( reszta gra czli prawy przód i cały tył ), ale podłącze inne radio w to orginalne złącze ( kostka ) jest wszystko dobrze czyli wszystko gra.
Z koleji to orginalne radio podłącze do innego samochodu to też jest dobrze - wszystkie głośniki grają. Problem jest tylko w moim samochodzie czyli omega MV6 z 96 roku. Proszę was o pomoc bo mnie już sie wyczerpały pomysły POZDRAWIAM.

problem z radiem seryjnym philipsa + zmieniarka
Rozpoczęte przez
dawej
, 19 lip 2011, 02:57
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 lipca 2011 - 02:57
Napisany 19 lipca 2011 - 07:57
a może po prostu masz ustawione w radio, że mają grać tylko tylne.. masz regulację lewa-prawa i przód-tył.. poszukaj.
Napisany 23 lipca 2011 - 05:51
ustawienia w radiu sprawdziłem w pierwszej kolejności, może jeszcze jakieś pomysły 
te części masz od sedana czy combi ? bo potrzebuje jekieś tam takie duperelki z nadwozia

te części masz od sedana czy combi ? bo potrzebuje jekieś tam takie duperelki z nadwozia
Napisany 24 lipca 2011 - 21:55
Ja mam podobnie ale u mnie cisza następuje po włączeniu CD zmieniarki... Tzn nie zawsze ale czasami zanika fonia...a czasami jest wszystko okey. Ponadto na CD nie mogę zwiększyć głośności...
Czy owe radio ma wyjście na wzmak?
Czy owe radio ma wyjście na wzmak?