Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

problem z radiem seryjnym philipsa + zmieniarka

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   dawej

dawej
  • 2 postów

Napisany 19 lipca 2011 - 02:57

witam wszystkich :pokoj:
mam problem z seryjnie montowanym radiem kasetowym philipsa + zmieniarka, po załączeniu radia nie grają mi głośniki w przednich drzwiach lewa strona ( reszta gra czli prawy przód i cały tył ), ale podłącze inne radio w to orginalne złącze ( kostka ) jest wszystko dobrze czyli wszystko gra.
Z koleji to orginalne radio podłącze do innego samochodu to też jest dobrze - wszystkie głośniki grają. Problem jest tylko w moim samochodzie czyli omega MV6 z 96 roku. Proszę was o pomoc bo mnie już sie wyczerpały pomysły POZDRAWIAM.

#2 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 19 lipca 2011 - 07:57

a może po prostu masz ustawione w radio, że mają grać tylko tylne.. masz regulację lewa-prawa i przód-tył.. poszukaj.

#3 OFFLINE   dawej

dawej
  • 2 postów

Napisany 23 lipca 2011 - 05:51

ustawienia w radiu sprawdziłem w pierwszej kolejności, może jeszcze jakieś pomysły :)
te części masz od sedana czy combi ? bo potrzebuje jekieś tam takie duperelki z nadwozia

#4 OFFLINE   bloku

bloku

Czarobus V8

• 174 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 24 lipca 2011 - 21:55

Ja mam podobnie ale u mnie cisza następuje po włączeniu CD zmieniarki... Tzn nie zawsze ale czasami zanika fonia...a czasami jest wszystko okey. Ponadto na CD nie mogę zwiększyć głośności...

Czy owe radio ma wyjście na wzmak?

#5 OFFLINE   kopiatbg

kopiatbg
  • 2 postów

Napisany 12 sierpnia 2011 - 17:43

głosniki:)