Witam,przyszło mi do głowy coś takiego żeby zamontować radio 2-Din lub 1-Din oczywiście w miejsce fabrycznego a jednocześnie zachować BC.
Do rzeczy po wymontowaniu telefonu ze schowka zostaje fajne miejsce żeby włożyć tam fabryczne oczywiście bez zmieniarki i panela przedniego.myslę że wystarczy tylko przedłużyć kabelki do schowka,sterowanie BC zostaje w kierownicy.Lub w drugą stronę zamontować 1-Din w schowku no ale oczywiście dostęp do sterowania bedzie utrudniony.
Co o tym myslicie ??

Montaż radia zamiast NCDC2015
Rozpoczęte przez
Marcin2013
, 17 lip 2011, 09:15
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 17 lipca 2011 - 09:15
Napisany 17 lipca 2011 - 11:02
kolego ja właśnie jestem w trakcie takiej roboty jaką ty chcesz też wykonać. tez mam ncdc 2015 wyjąłem telefon cały schowek i jest sporo miejsca żeby pokombinować. wywaliłem radyjko no i wiadomo kabli jest sporo i teraz będę je przedłużał tylko jeszcze nie wiem które dokładnie pokolei będę sprawdzał które są od czego i albo przedłuże albo utne. telefonu się pozbywam i od niego przewodów nie będę przedłużał. zostawiam tylko to co idzie od wyświetlacza żeby mieć właśnie komputer, sterowanie z kierownicy i przewody które uruchamiają oryginalny wzmacniacz Bose. Jak nowe radyjko włożę to z niego puszcze sygnał do oryginalnego wzmacniacza i do dodatkowego żeby subwoofer podłączyć. dziś będę działał cały dzień zobaczymy co z tego wyjdzie. Później najwyżej wrzucę zdjęcie jak mi idzie. najgorzej ze trzeba cały panel klimatronika wyjąć żeby przedłużyć przewody bo przewody od radia co na nich kostka jest sa tak krótkie że na zewnątrz nie chcą wyjść a jakoś trzeba je przedłużyć.
Napisany 17 lipca 2011 - 11:22
Marcin, poszukaj temat Klona - on przerabial wlasnie NCDC2013.
Napisany 17 lipca 2011 - 16:03
Jak wywalasz ten telefon ze schowka, to nie świeci się później włóż kartę sim na wyświetlaczu, czy coś podobnego?
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Czas jest wartościowszy od pieniędzy. Możesz dostać więcej pieniędzy, ale nie możesz dostać więcej czasu.
Czas jest wartościowszy od pieniędzy. Możesz dostać więcej pieniędzy, ale nie możesz dostać więcej czasu.
Napisany 17 lipca 2011 - 21:53
Jak wywalasz ten telefon ze schowka, to nie świeci się później włóż kartę sim na wyświetlaczu, czy coś podobnego?
nie świeci. jest wszystko ok. dziś wrzuciłem radio ncdc 2015 do schowka tam gdzie było miejsce telefonu. 15 przewodów musiałem przedłużyć. jest sterowanie w kierownicy radio podaje wzbudzenie na wzmacniacz bose a sygnał puściłem od radia pioneer. Jutro dalszy ciąg prac. jest ze wszystkim trochę roboty. Teraz jeszcze mnie czeka kupienie radyjka 2dinowego i będzie bajeczka.