Jak i gdzie w Cz-wa
Rozpoczęte przez
Barteq
, 04 lip 2011, 17:25
8 odpowiedzi na ten temat
Napisany 04 lipca 2011 - 17:25
Witam.Chcę założyć gaz w klusi 2.0 16V.Znacie jakiegoś nie drogiego gazownika w Częstochowie ?
Napisany 04 lipca 2011 - 22:59
Marek Kluczny w Jaskrowie. gość jest konkretny i nie wciska kitu i nie oszukuje. Zakładał mi już gaz w 2 autach a w 3 ratował. Moge naprawde polecić w 100%. Co najważniejsze to ma zkład w domu i już nie raz mi grzebał w tej 3 furze do późna. Jak chcesz to moge ci podać nr tel. I powiem Ci jeszcze że za sekwencje bierze ok. 2300 i w tej cenie masz staga dobry reduktor butle w kole i wlew w klapce. Uwierz mi jest to najlepszy a zarazem najtańszy gazownik w czewie. Szwagier właśnie zakładał w vectrze c i jest mega zadowolony (tak jak ja) a przyjechał aż z Opoczna żeby zamontować instalke. A pod machą to nawet nie widać że jest gaz:P. A co do poczesnej i bargł to niepolecam poczytaj na necie.
Napisany 05 lipca 2011 - 07:24
Dziwne, że po numerze telefonu wiesz o kogo chodzi :hmm:
Dla wyjaśnienia gościu ma niewielki zakład na podwórku, instalacji przez niego położonych widziałem już kilkanaście (sporo sam polecałem i nie słyszę narzekań)
Jedno auto widuje od dwóch lat na co dzień sam też od czasu do czasu nim jeżdżę.
Dla wyjaśnienia gościu ma niewielki zakład na podwórku, instalacji przez niego położonych widziałem już kilkanaście (sporo sam polecałem i nie słyszę narzekań)
Jedno auto widuje od dwóch lat na co dzień sam też od czasu do czasu nim jeżdżę.
Napisany 05 lipca 2011 - 15:08
Poczesna k. Cz-wy 502 415 405 begin_of_the_skype_highlighting**************502 415 405******end_of_the_skype_highlighting
Dno, nie warsztat.
Napisany 21 lipca 2011 - 00:59
Ponawiając temat chciał bym dodać że potrzebuje go założyć na raty 
Brak chwilowo finansów

Brak chwilowo finansów
Napisany 21 lipca 2011 - 08:43
http://www.autogaz-cielecki.pl/
znam faceta osobiscie jezdzilem dodgem ramem 5.7 hemi z gazem zalozonym przez niego
chodzil perfekt:D
znam faceta osobiscie jezdzilem dodgem ramem 5.7 hemi z gazem zalozonym przez niego
Napisany 23 lipca 2011 - 19:02
http://www.autogaz-cielecki.pl/
Dzięki wielkie

Zgłosze się do niego
Napisany 23 lipca 2011 - 19:48
niewiem czy zaklada na raty
ale jesli chodzi o jego osobe jest on perfekcjonista i pedantem
tak ze mysle ze dobrze robi robote
ale tani nie jest
ale jesli chodzi o jego osobe jest on perfekcjonista i pedantem
tak ze mysle ze dobrze robi robote
ale tani nie jest