Potrzebuje pilnie software do inst. gazowej.
Napisany 19 czerwca 2007 - 17:51
niestety naleze do tych ludzi ktorzy nie trafili na solidna firme gazownicza i teraz musze wziac sprawe w swoje rece. dzisiaj zmienialem jeden z uszkodzonych wtryskiwaczy na obok wolne-zaslepione miejsce ale zeby ustawic cala instalacje gazowa musze do niej miec najpierw softa. do mojej instalacji pasuje soft KME/Diego/Sirocco. mam sekwencje. szukalem w googlach ale chooja znalazlem. moglby ktos mi podac linka albo wrzucic programik gdzies gdzie moglbym to sciagnac?
pozdrawiam
Napisany 19 czerwca 2007 - 17:55
witam
niestety naleze do tych ludzi ktorzy nie trafili na solidna firme gazownicza i teraz musze wziac sprawe w swoje rece. dzisiaj zmienialem jeden z uszkodzonych wtryskiwaczy na obok wolne-zaslepione miejsce ale zeby ustawic cala instalacje gazowa musze do niej miec najpierw softa. do mojej instalacji pasuje soft KME/Diego/Sirocco. mam sekwencje. szukalem w googlach ale chooja znalazlem. moglby ktos mi podac linka albo wrzucic programik gdzies gdzie moglbym to sciagnac?
pozdrawiam
na stronie producenta :
http://kme.com.pl/programy.html
Napisany 19 czerwca 2007 - 18:13

Napisany 19 czerwca 2007 - 18:32
a ktory z tego mam sciagnac bo od niedawna jestem posiadaczem gazu w mojej mv6? gaz to oczywiscie sekwencja
zobacz co masz napisane na kompie od gazu
Napisany 19 czerwca 2007 - 18:40
Napisany 19 czerwca 2007 - 19:06
na kompie mam napisane IWEXIM Autogas. instalacje mialem zakladana w niemczech ale zakladali mi ja polacy ktorzy maja rowniez zaklad w polsce. mowili ze iwexim jest dystrybutorem a ustawiac mozna na sofcie w.wym. w tytule.
no to sciagnij wyszyskot pod sekwencje i testuj. najwyzej sie nie polaczy
Napisany 21 czerwca 2007 - 21:53