schemat skrzyni R 25-28
Napisany 14 czerwca 2011 - 22:24
No i ciężko jest. Nie moge nic znalezdz.
Napisany 15 czerwca 2011 - 07:23
Też nie bardzo rozumiem ??co masz na myśli obieg oleju ?
pisząc "R -25 / 28 " jest mowa o skrzyni manualnej
jak by szukał do automatu to mają oznaczenie "AR - 25 /28 "
w manualu nie bardzo znajdzie obieg oleju ponieważ jest on "rozbryzgowy " a nie wymuszony przez jakąś pompę oleju
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 15 czerwca 2011 - 11:27
automaty to ar25 i ar35, fakt nie doczytałem oznaczenia albo widziałem tam Ajak by szukał do automatu to mają oznaczenie "AR - 25 /28 "

Napisany 15 czerwca 2011 - 13:49
Napisany 15 czerwca 2011 - 14:44
masz na mysli schemat każdego przełożenia jak biegi są zasprzęglone, które koła pracują i tak dalejschematu kinetycznego
Napisany 15 czerwca 2011 - 20:00
Napisany 15 czerwca 2011 - 21:11
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 15 czerwca 2011 - 21:20
Marek chodzi o rysunki jak są koła zębate zazębione na wałkach na poszczególnych biegach, chodzi o coś takiego :Przełożenia są w załączniku - resztę postaram się znaleźć w moich szpargałach ze szkoleń

Napisany 15 czerwca 2011 - 21:39
wstawiłem przełożenia wiem co robię
Napisany 15 czerwca 2011 - 22:36