A tu rachuneczek:) nawety nie tak drogo wyszlo bo 103tys. zl:) ale ile lat temu:D
Wersja CD jasna tapicerka z Bazowymi plastikami i dodatkami drewnianymi na gbrzwiach i przy skrzyni:)
Napisany 15 czerwca 2007 - 22:53
Napisany 15 czerwca 2007 - 23:46
Napisany 16 czerwca 2007 - 06:28
A ja nie mam zadnych rachunkow
Napisany 16 czerwca 2007 - 15:43
:guns: :guns: :guns: :guns: :guns: ale klime ma a nie tak jak twojaBo takie " klekoty " to darmo dają
![]()
![]()
![]()
Napisany 17 czerwca 2007 - 11:15
Napisany 18 czerwca 2007 - 17:30
Sebek klimę też ma .............................. jak wychyli głowę przez okno
:mrgreen: :mrgreen:
Napisany 05 sierpnia 2007 - 18:13
Napisany 05 sierpnia 2007 - 20:02
Napisany 17 sierpnia 2007 - 19:55
Napisany 17 sierpnia 2007 - 19:56
Moja jest bezcenna, to prawdziwe auto dla VIPÓW. Kosztowała majątek, ale ponieważ jest to auto którym jeździły i jeżdżą same osobistości nikt nawet nie śmie powiedzieć ile kosztowała, pewnie więcej od mercedesa klasy S czy ferrari
!
Sam też nie powiem ile za nią dałem bo gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. To prawdziwie królewska wersja omegi, przeznaczona dla prezydentów, premierów, członków rodzin królewskich i agentów wywiadu. Ma w sobie ukryte możliwości o których właścicielom innych marek się nawet nie śniło, dlatego była i jest warta każdych pieniędzy.
Pozdrawiam
Napisany 17 sierpnia 2007 - 20:05
Moja jest bezcenna, to prawdziwe auto dla VIPÓW. Kosztowała majątek, ale ponieważ jest to auto którym jeździły i jeżdżą same osobistości nikt nawet nie śmie powiedzieć ile kosztowała, pewnie więcej od mercedesa klasy S czy ferrari
!
Sam też nie powiem ile za nią dałem bo gentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach. To prawdziwie królewska wersja omegi, przeznaczona dla prezydentów, premierów, członków rodzin królewskich i agentów wywiadu. Ma w sobie ukryte możliwości o których właścicielom innych marek się nawet nie śniło, dlatego była i jest warta każdych pieniędzy.
Pozdrawiam
nawiedzony jakis czy co?
Napisany 17 sierpnia 2007 - 20:13
!
Pozdrawiam
nawiedzony jakis czy co?
Napisany 17 sierpnia 2007 - 20:14
Napisany 17 sierpnia 2007 - 20:21
prezesss napisał/a:
droset napisał/a:
Moja jest bezcenna, to prawdziwe auto dla VIPÓW. Kosztowała majątek, ale ponieważ jest to auto którym jeździły i jeżdżą same osobistości nikt nawet nie śmie powiedzieć ile kosztowała, pewnie więcej od mercedesa klasy S czy ferrari!
Pozdrawiam
nawiedzony jakis czy co?
hmm.. nie wiem co palisz i/lub pijesz, ale też chce ;D
Napisany 17 sierpnia 2007 - 20:35
hmm.. nie wiem co palisz i/lub pijesz, ale też chce ;D