0
Drift weekend w Biłgoraju! 02-03-04-2011
Rozpoczęte przez
Robal91
, 25 mar 2011, 19:52
15 odpowiedzi na ten temat
#1 OFFLINE
Napisany 25 marzec 2011 - 19:52
OBEBO napisał/a:
No CZEŚĆ!
Powoli kończy nam się zima a drift projekty są na ukończeniu. (szkoda że mój nic nie ruszony )
Dlatego chciałbym zaproponować wszystkim uczestnictwo w dwudniowym treningu na torze w Biłgoraju W DNIACH 02-03-kwietnia-2011.
Tym bardziej zależy mi na dwudniowej imprezie gdyż w razie gdyby sprzęt wymagał poprawek mamy na spokojnie dwa dni na poprawki.
Biorąc pod uwagę datę pierwszych zawodów czyli 16-17 kwietnia proponuję 26-27 marca lub 2-3 kwietnia.
Gdy będzie nam się klarować jakaś data wtedy będę rozmawiał z kierownictwem toru i będę rezerwował konkretny termin.
MAMY JUŻ POTWIERDZONY I ZAREZERWOWANY TERMIN 02-03-04-2011! :yahoo:
Termin został wybrany po osobistych konsultacjach z drifterami.
Część osób wykańcza swoje projekty więc dodatkowy tydzień zawsze trochę pomoże.
NA OKOŁO 2 TYGODNIE PRZED TRENINGIEM (prawdopodobnie po 20-03) POSTARAM SIĘ PRZEDSTAWIĆ WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW ODNOŚNIE TEGO I PRZYSZŁYCH TRENINGÓW.
Kilka założeń imprezy:
- dobra zabawa tak na torze jak i poza nim! ;-)
- będzie to trening ale jeśli nam się uda ogarnąć to może zrobimy jakąś mini imprezę w rodzaju rozpoczęcia drift-sezonu
- wpisowe około 100zł za dwa dni
- zorganizowane drift taxi więc będzie można zwrócić sobie trochę kosztów. (na drift taxi chcę zwrócić szczególną uwagę bo w zeszłym roku nie udało mi się tego porządnie ogarnąć)
- jak tylko będziemy mieć zaklepany termin postaram się o reklamę (z ostatniego treningu zostało nam około 300zł więc na jakieś ruchy powinno starczyć)
- wulkanizacja
Pozdrawiam,
Michał
Link do driftforum:
http://www.driftforu...&st=0&sk=t&sd=a
Ktoś by uderzał pooglądać?
No CZEŚĆ!
Powoli kończy nam się zima a drift projekty są na ukończeniu. (szkoda że mój nic nie ruszony )
Dlatego chciałbym zaproponować wszystkim uczestnictwo w dwudniowym treningu na torze w Biłgoraju W DNIACH 02-03-kwietnia-2011.
Tym bardziej zależy mi na dwudniowej imprezie gdyż w razie gdyby sprzęt wymagał poprawek mamy na spokojnie dwa dni na poprawki.
Biorąc pod uwagę datę pierwszych zawodów czyli 16-17 kwietnia proponuję 26-27 marca lub 2-3 kwietnia.
Gdy będzie nam się klarować jakaś data wtedy będę rozmawiał z kierownictwem toru i będę rezerwował konkretny termin.
MAMY JUŻ POTWIERDZONY I ZAREZERWOWANY TERMIN 02-03-04-2011! :yahoo:
Termin został wybrany po osobistych konsultacjach z drifterami.
Część osób wykańcza swoje projekty więc dodatkowy tydzień zawsze trochę pomoże.
NA OKOŁO 2 TYGODNIE PRZED TRENINGIEM (prawdopodobnie po 20-03) POSTARAM SIĘ PRZEDSTAWIĆ WIĘCEJ SZCZEGÓŁÓW ODNOŚNIE TEGO I PRZYSZŁYCH TRENINGÓW.
Kilka założeń imprezy:
- dobra zabawa tak na torze jak i poza nim! ;-)
- będzie to trening ale jeśli nam się uda ogarnąć to może zrobimy jakąś mini imprezę w rodzaju rozpoczęcia drift-sezonu
- wpisowe około 100zł za dwa dni
- zorganizowane drift taxi więc będzie można zwrócić sobie trochę kosztów. (na drift taxi chcę zwrócić szczególną uwagę bo w zeszłym roku nie udało mi się tego porządnie ogarnąć)
- jak tylko będziemy mieć zaklepany termin postaram się o reklamę (z ostatniego treningu zostało nam około 300zł więc na jakieś ruchy powinno starczyć)
- wulkanizacja
Pozdrawiam,
Michał
Link do driftforum:
http://www.driftforu...&st=0&sk=t&sd=a
Ktoś by uderzał pooglądać?
#2 OFFLINE
Napisany 25 marzec 2011 - 21:24
Fajna impreza sie zapowiada... szkoda, ze nie bede mogl pojechac
2-3 kwietnia musze byc na targach motoryzacyjnych w lublinie (na ktore rowniez zapraszam )
2-3 kwietnia musze byc na targach motoryzacyjnych w lublinie (na ktore rowniez zapraszam )
#3 OFFLINE
#4 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 10:52
mnie Pepin ciągnie startować bo podobno mega melanż ma być ale jak na razie jestem goły i wesoły więc ani jako kibic ani jako zawodnik nie jade
#5 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 12:15
Ja chętnie bym się wybrał, jeszcze się okaże jak z czasem będę stał.
A co się stao? Jeśli będę jechał to miejsce się znajdzie jak trzebaale jak na razie jestem goły i wesoły więc ani jako kibic ani jako zawodnik nie jade
#6 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 14:46
zawias wczoraj ogarnąłem w omedze, zmieniłem olej i parę innych pierdół i jeszcze jak otwieram portfel to mi się łza w oku kręci
#7 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 14:50
Pepin będzie startował? Lubelak wskakuj do któregoś z Nas do auta i nie gadaj, jedziesz z Nami Buła w sobotę czy niedzielę byś startował? Może razem byśmy uderzyli na parę autek...
#8 OFFLINE
#9 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 17:39
Nie chodziło mi o startowanie w zawodach, a startowanie ogólnie na Biłgoraj
#10 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 18:46
no Pepin startować planuje . Planujecie jechać na jeden dzień od rana do wieczora?
#11 OFFLINE
#12 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 22:07
pewnie w sobote będą więcej latali bo pierwszy dzień i nie będą skacowani hehe. Btw. nie znacie kogoś kto może mieć jakieś części do astry F ?
#13 OFFLINE
#14 OFFLINE
Napisany 27 marzec 2011 - 23:20
No ja jeśli się wybiorę, to raczej w sobotę i siedzieć tak długo aż się znudzi
lubelak, co ci trzeba do astry F?
lubelak, co ci trzeba do astry F?
#15 OFFLINE
Napisany 28 marzec 2011 - 08:24
wykładzinę bagażnika, kierownicę pod airbag nie ściuchaną, próg do bagażnika, klapę tylną i listwy na drzwi. To wszystko do astry F kombi po lifcie 1996rok
#16 OFFLINE
Napisany 28 marzec 2011 - 09:20
Podłączamy się pod chłopaków z BMW klubu i lecimy kolumną.
"To ja proponuję tak, dla tych co lecą w sobotę:
8.30 Pod zamkiem, na spóźnialskich do 9 czekamy.
I o 9 wyjazd."
Buła włącz GG kiedyś Jak byśmy się z tym parownikiem umówili :pokoj:
"To ja proponuję tak, dla tych co lecą w sobotę:
8.30 Pod zamkiem, na spóźnialskich do 9 czekamy.
I o 9 wyjazd."
Buła włącz GG kiedyś Jak byśmy się z tym parownikiem umówili :pokoj: