Montaż nosidełka z tyłu
Rozpoczęte przez
__Robert__
, 06 mar 2011, 15:14
9 odpowiedzi na ten temat
Napisany 06 marca 2011 - 15:14
Witam
Panie I Panowie borykam sie z problemem montażu nosidełka tupu 0-13 kg z tyłu Omegi, jak Wy montujecie te nosidełka, jak przeprowadzacie pasy. niedługo wychodza dzieciaki ze szpitala, a ja nie wiem jak te nosidełka zamontować, dodam, że nie mam instrukcji ponieważ nosidelka nie sa nowe.
Panie I Panowie borykam sie z problemem montażu nosidełka tupu 0-13 kg z tyłu Omegi, jak Wy montujecie te nosidełka, jak przeprowadzacie pasy. niedługo wychodza dzieciaki ze szpitala, a ja nie wiem jak te nosidełka zamontować, dodam, że nie mam instrukcji ponieważ nosidelka nie sa nowe.
Napisany 06 marca 2011 - 16:48
nie mam instrukcji bo poszła z nosidełkiem do sprzedania ale uruchomiłem mój talent
plastyczny
i mniej więcej narysowałem co i jak , te nosidełka bez względu na model montuje się podobnie , chyba że masz jakieś wybajerowane , montujesz oczywiście tylko na tylnej kanapie , tyłem do kierunku jazdy
[ATTACH]11652[/ATTACH]
plastyczny

[ATTACH]11652[/ATTACH]
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 06 marca 2011 - 17:03
nosidełka są różnych firmy, ale zasada montażu jest taka sama
Napisany 06 marca 2011 - 18:41
tylko żeby Ci pasy starczyły, bo mi w A były za krótkie. Teraz mały wyrósł i już ma normalny fotelik.
Napisany 06 marca 2011 - 21:54
Dzięki Panowie, właśnie o to mi chodziło, przećwiczyłem i jest ok
.

Napisany 07 marca 2011 - 16:58
u mnie w B długość pasów ok. miałem problem z pasami jak kupiłem inny fotelik mianowicie Coneco Cocoon 0-18kg i musiałem go oddać. osobiście nie polecam tego fotelika skomplikowany w montażu i niestety pasy zbyt krótkie.
Napisany 07 marca 2011 - 18:44
ja polecam foteliki ramatti. Polska firma ale bezpieczne, łatwe w montażu i solidne a przy tym cena nie zwala z nóg. ja dałem 260 za taki 9-18kg model Venus Comfort
Napisany 25 marca 2011 - 07:49
Ponoć najlepsze po względami bezpieczeństwa są Maxi Cosi Cabriofix.