Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

wyprany kluczyk

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
3 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   vienio88

vienio88
  • 99 postów

Napisany 04 marca 2011 - 20:42

pytanie polega na tym moja wspaniala mama zamiast popatrzec do spodni czy nic niema odrazu wewalila do prania -.- dokumenty kasa portwel wszytsko sie wyprawo wraz z kluczykami -.- pytanie polega sa jakies szanse ze nic sie im nie stalo i czy jesli cos tam sie z nimi stalo czy jka bede chcila otwozyc czy tam odpalic auto to nic sie mi tam nie rozkoduje mowa o centralce alarmie czy mobilajzerze ???

#2 OFFLINE   cugiel

cugiel
  • 1 678 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 04 marca 2011 - 20:48

z kluczykiem sie nic nie stanie napewno a pilot odrazu rozbierz, wyjmi baterie i wymyj spirytusem zeby pozbyc sie wody z zakamarow
szczegulnie mikrowlacznikow

nie kladz pilota mokrego na grzejniku tylko wyjmi baterie i jeszcze wilgotny spirolem potraktuj i dopiero susz
ogolnie nic sie stac nie powinno, pod warunkiem ze nic nie zdarzy skorodowac

#3 OFFLINE   kocyk

kocyk

watching you

• 9 202 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 04 marca 2011 - 21:51

przede wszystkim wyciągnij baterie z kluczyka i wysusz go

post-6508-0-52963300-1485200684.jpgUrbino 18

Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz. :p

#4 OFFLINE   raczka100

raczka100

602762968

• 171 postów

Napisany 05 marca 2011 - 14:02

witam
ostatnio mialem problem z serwisem telefonu ktory zostal podlany(zalany browarem) i mowia ze nikle szanse bo plytka bialawa ale ja czytajac tu i tam przeczytalem o wanienkach i spirytusach a i tez o KONTAKT PR do potencjometrow.
ja potraktowalem cala plytke telefonu tym specyfikiem do potencjometrow i miekka szczoteczka do zebow delikatnie czyszczac i kladac na kilka warstw papieru toaletowego i na grzejnik na pare godzin.gra telefon az milo.