Witam wszystkich.Mam dotarcie do oryginalnych, fabrycznie nowych lamp Sony XL-2400 do projektorów i telewizorów projekcyjnych serii KDF 50.Koszt takiej lampy łącznie z wysyłką wynosi 515 zł. Towar oczywiście posiada gwarancję-są to lampy NOWE a nie regenerowane, każdy kupujący otrzyma rachunek i gwarancję.W przypadku gdyby któryś z forumowiczów potrzebował takiej lampy chętnie pomogę, kontakt przez PW. W serwisie Sony w Lublinie lampa kosztuje ponad 1800 zł.,w przypadku ściągnięcia takiej lampy z HongKongu lub USA przez Ebay koszt po opłaceniu akcyzy i podatku przekracza 700 zł.

Lampa XL 2400
Rozpoczęte przez
strogonoff
, 25 lut 2011, 10:06
5 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 lutego 2011 - 10:06
Napisany 04 marca 2011 - 11:46
Witam ,
A by sie pisal na 1 sztuke najchetniej na fakturke
JEst taka mozliwosc ? JEstem z Krakowa
Jacek
A by sie pisal na 1 sztuke najchetniej na fakturke

Jacek
Napisany 05 marca 2011 - 13:54
Witam ,
A by sie pisal na 1 sztuke najchetniej na fakturkeJEst taka mozliwosc ? JEstem z Krakowa
Jacek
Oczywiście.Jak jesteś zainteresowany to PW
Napisany 08 maja 2011 - 09:32
Polecam wszystkim zakup lampy od użytkownika strogonoff. Ca tą cenę nie znajdziecie jej nigdzie indziej przynajmniej ja nie znalazłem. Inne oferty które miałem oscylowały koło tysiąca a tutaj szybki i miły kontakt. Lampa dotarła bardzo dobrze zapakowana ze wszystkimi dokumentami. Wymiana modułu trwała kilka sekund i telewizor znowu ożył chociaż w serwisie SONY proponowano mi wysłanie telewizora do naprawy co by trwało pewnie parę tygodni i kosztowało grube pieniądze.
Naprawdę polecam
.
Naprawdę polecam

Napisany 08 maja 2011 - 09:51
Dzięki i pozdrawiam.Dodam dodatkowo z uwagi na olbrzymie zainteresowanie, że lampa jest z modułem.Na dzień dzisiejszy koszt zakupu nieznacznie zmienił się (nie z mojej winy) i wynosi 499 zł. (za lampę z modułem) + 25 zł. za przesyłkę (kurier). Łącznie 524 zł. płatne przy odbiorze.