Przyklejenie chipa do immo
Napisany 21 listopada 2010 - 12:11
Napisany 21 listopada 2010 - 12:18
pytaj u zwykłych kluczników a nie w ASOdowiadywałem się i dorobienie kluczyka to koszt 250 zł
W Katowicach dorobienie klucza 40 pln a zaprogramowanie immo to 60 pln.
Napisany 21 listopada 2010 - 12:23
Rozbierz obudowę stacyjki i przyklej czipa kropelką, bezpośrednio do immo, tak żeby był pod tą gumą.
Jeżdżę już około pół roku na dorobionym kluczyku.
Pali bez problemu i nie ma żadnych ubocznych objawów.
POMÓŻMY KINDZE
http://pomoz.eu/
Napisany 21 listopada 2010 - 12:26

gg 512561
Napisany 21 listopada 2010 - 12:34
No zagadza sie jak posiadasz key kod to 60 zł ja nie posiadasz a ja nie mam to 250 i to nie w aso. Podobno jest z tym troche roboty i do kolegow co maja przyklejonego chipa mozna prosic jakies zdjecie gdzie go dokladnie przykleic.pytaj u zwykłych kluczników a nie w ASO
W Katowicach dorobienie klucza 40 pln a zaprogramowanie immo to 60 pln.
Napisany 21 listopada 2010 - 12:36
Ja mam tak zrobione
heloł ja tez miałem przyklejony
fajnie że się tym chwalicie:D , minus tego rozwiązania jest taki że to spore ułatwienie dla złodzieja , teraz to nawet śrubokrętem odpalisz
cena masakryczna , w Gliwicach dorobienie kluczyka + czip i programowanie 100 złkoszt 250
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 21 listopada 2010 - 12:42
fajnie że się tym chwalicie:D , minus tego rozwiązania jest taki że to spore ułatwienie dla złodzieja , teraz to nawet śrubokrętem odpalisz
cena masakryczna , w Gliwicach dorobienie kluczyka + czip i programowanie 100 zł
Tak ale cena ta jest pewnie taka jak posiadasz key kod z takiej malej bialej karteczki bez tego kody napewno jest drozej
Napisany 21 listopada 2010 - 13:03
Tak ale cena ta jest pewnie taka jak posiadasz key kod z takiej malej bialej karteczki bez tego kody napewno jest drozej
bez żadnych kodów , przychodzisz dajesz kluczyk i tyle , nie potrzeba żadnego key kodu , no chyba że masz kluczyk łącznie z pilotem key code jest potrzebny żeby doprogramować nowy pilot, ja mówię o samym kluczyku pilot jest osobno a nic nie stoi na przeszkodzie żeby dorobić goły kluczyk + czip
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 21 listopada 2010 - 13:07
bez żadnych kodów , przychodzisz dajesz kluczyk i tyle , nie potrzeba żadnego key kodu , no chyba że masz kluczyk łącznie z pilotem , ja mówię o samym kluczyku pilot jest osobno a nic nie stoi na przeszkodzie żeby dorobić goły kluczyk + czip
Czyli rozumiem ze dorobienie kluczyka i programowanie czipa 60 zł jezeli tak to ********** tanio bo wszedzie gdzie dzwonilem zaczynamy od 170
Napisany 21 listopada 2010 - 13:21
Czyli rozumiem ze dorobienie kluczyka i programowanie czipa 60 zł
nie 60 tylko 100 , aha ten kod byłby potrzebny tylko wtedy jak w ogóle nie miałbyś kluczyka bo wtedy nie ma z czego sczytać kodu , a jak masz jeden kluczyk to Ci co dorabiają kluczyki mają odpowiedni sprzęt i wkłada tam kluczyk szczytuje z niego kod i programuje do tego dorobionego , sam czip i zaprogramowanie bez kluczyka 60 zł , z kluczykiem nieoryginalnym 100 a z oryginalnym 120
Urbino 18
Napisany 21 listopada 2010 - 14:48
kocyk a miałbyś namiar (adres) na ten sklepik
jasne

[ATTACH]9879[/ATTACH]
Urbino 18
Napisany 21 listopada 2010 - 14:52
Napisany 21 listopada 2010 - 17:28
a korzystałeś (lub ktoś kogo znasz) już z usług tego Pana ? długo trwa taka operacja ?jasne
że mam , sklepik za dużo powiedziane , facet stoi taką zieloną przyczepką na chodniku u zbiegu ulic Dąbrowskiego i Poniatowskiego ,zaznaczyłem czerwonym krzyżykiem na mapie , niedaleko apteki
[ATTACH]9879[/ATTACH]

Napisany 21 listopada 2010 - 21:19
długo trwa taka operacja ?
na miejscu to robi , trwa kilka minut , kumpel już dorabiał
Urbino 18