Witam,
Takie nietypowe pytanie, mianowicie po zainstalowaniu TIS'a 2000 PL (2CD+aktualizacja 1CD) - całość mam w języku polskim, natomiast w momencie kiedy chcę wejść np. w informacje serwisowe program żąda wybrania kraju - kiedy wybiorę Polskę - język zmienia się na angielski i jest **** wrócić do PL już nie mogę, z opcji znikają wszystkie języki.
Skończyły mi się pomysły, ktoś wie jak temu zaradzić? Jaki kraj wybrać żeby wszystko śmigało w PL ?
Z góry dzięki!

TIS 2000 PL - problem
Rozpoczęte przez
nikkoo
, 09 lis 2010, 16:26
7 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 listopada 2010 - 16:26
Napisany 24 kwietnia 2011 - 11:05
I jak tam poradziłeś sobie ,bo ja mam to samo.
Niestety. Ściągnąłem inną wersje PL i jest ok ale do chwili pierwszego wyłączenia programu, po ponownym uruchomieniu jest juz tylko język angielski.
Napisany 25 czerwca 2011 - 18:10
Miał by ktoś użyczyć Opel TIS 2000 PL.
Bo tą wersje co ja mam nie da rady zainstalować jest jakaś niekompletna.
Z góry dzięki
Bo tą wersje co ja mam nie da rady zainstalować jest jakaś niekompletna.
Z góry dzięki
Napisany 13 lipca 2011 - 21:06
troszke odswieze.
potrzebowalbym plik jezykowy z jezykiem polskim do TIS'a 2000.
moglby ktos cos gdies wstawic, jesli posiada?
potrzebowalbym plik jezykowy z jezykiem polskim do TIS'a 2000.
moglby ktos cos gdies wstawic, jesli posiada?

Napisany 22 lipca 2011 - 17:39
witam po zainstalowaniu Opel TIS 2000 i przejściu do trybu zgodności windows 98 pokazuje mi sie takie okno, puste a na górze pisze TIS 2000 - Rozruch i nic nie da sie zrobić tak samo na xp
i co z tym zrobić żeby działało, proszę o pomoc
dziękuje i pozdrawiam
ups.... sorki pomyliłem sie nie w to okno wpisałem zapytanie
i co z tym zrobić żeby działało, proszę o pomoc
dziękuje i pozdrawiam
ups.... sorki pomyliłem sie nie w to okno wpisałem zapytanie
Napisany 15 czerwca 2013 - 09:07
Mam problem z uruchomieniem opel tisa na win 7. Wywala mi błąd zgodności z 64-bitowym systemem. Moje pytanie jest takie, można to jakoś obejść żeby odpalić ten program??
Napisany 15 czerwca 2013 - 20:48
Zadaj pytanie w Google a w 2 sek dostaniesz odpowiedz 
Program można standardowo zainstalować i uruchomić na systemach Win-XP(32bit), Win-Vista(32bit) i Win-7(32bit). Aby zainstalować i uruchomić program na systemach 64 bitowych należy zainstalować program na tzw. "maszynie wirtualnej" (w przypadku Win-7 może to być "Windows Virtual PC").

Program można standardowo zainstalować i uruchomić na systemach Win-XP(32bit), Win-Vista(32bit) i Win-7(32bit). Aby zainstalować i uruchomić program na systemach 64 bitowych należy zainstalować program na tzw. "maszynie wirtualnej" (w przypadku Win-7 może to być "Windows Virtual PC").