Komputer pokładowy.nie działa!!:/
Rozpoczęte przez
grzesprosto
, 27 paź 2010, 14:06
9 odpowiedzi na ten temat
Napisany 27 października 2010 - 14:06
Witam!Mam takie pytanko,
Czy komputer pokładowy ma jakiś sterownik lub bezpiecznik który mógłby nawalić??bo jest wszystko podpięte a nie wyświetla mi nic,ekranik jest czarny.jak to sprawdzić??Proszę o porade... :szpital:
Czy komputer pokładowy ma jakiś sterownik lub bezpiecznik który mógłby nawalić??bo jest wszystko podpięte a nie wyświetla mi nic,ekranik jest czarny.jak to sprawdzić??Proszę o porade... :szpital:
Napisany 27 października 2010 - 15:32
może trzeba rozjaśnić pokrętłem przy włączniku świateł?
Napisany 27 października 2010 - 15:39
Albo wymienic przepalone zarowki jak powyzsze nie zadziala.może trzeba rozjaśnić pokrętłem przy włączniku świateł?
Napisany 27 października 2010 - 17:24
Podłączam się pod temat. Mi również nie działa wyswietlacz, ale oprócz tego nie działa lampka w podsufitce oraz radio - wszystko po tym jak chciałem wymienić żarówkę w bagażniku. Gdzie szukać przyczyny?
Napisany 28 października 2010 - 07:18
bodajże nr 14 - jest rozpiska w sprawdzonych poradach
Napisany 31 października 2010 - 22:15
Tak samo jak pisał Seman '' Podłączam się pod temat. Mi również nie działa wyswietlacz, ale oprócz tego nie działa lampka w podsufitce oraz radio - wszystko po tym jak chciałem wymienić żarówkę w bagażniku. Gdzie szukać przyczyny? '' dodam jeszcze,że dmuchawa wariuje. Właśnie jak chciałem żarówkę w bagażniku wymienić...Jeszcze nie sprawdzałem bezp. ale jeśli to nie bezp. to instalacja mogła pójść? Pzdr
Napisany 04 grudnia 2010 - 15:04
Co do radia, podswietlenia i komputera to na 100% bezpiecznik. Miałem tak samo gdy kabelek ktory wyszedł z kostki od radia zrobił mi zwarcie. Pozdrawiam