Warszawski Spot "Majówka"
Napisany 05 maja 2007 - 17:27
Napisany 05 maja 2007 - 20:59
Ja chyba opatentuje ten tekst.CFH, a może podlecisz tą szlifierką kiedyś na spot? :mrgreen: :mrgreen:
Siemano wszystkim, dawno mnie nie bylo (chyba po zmianie furacza sie zamknalem w sobie :mrgreen: ) ale bede sie staral odwiedzac Szanowne Towarzycho czesciej

Witek 5 a gdzie Ty chlopaku jestes? chyba nie strzeliles focha na moja skromna osobe? :mrgreen: :pad: :pad: :pad:

Napisany 05 maja 2007 - 21:11
Maćku tylko że ta szfilierka pojedzie każdą droga i nie musi stać w korkach. :mrgreen:CFH, a może podlecisz tą szlifierką kiedyś na spot? :mrgreen:
Od czasu do czasu nią śmigam.
Raczej gdzie ty byłeś. :diable:Siemano wszystkim, dawno mnie nie bylo (chyba po zmianie furacza sie zamknalem w sobie :mrgreen: ) ale bede sie staral odwiedzac Szanowne Towarzycho czesciej
Napisany 05 maja 2007 - 21:12
raz :mrgreen:
eot
To kiedy bedzie jakis spot w warszawie przed zlotem?

Napisany 05 maja 2007 - 21:15
ale ja w dobrą stronę :mrgreen: sam też bym pośmigał takim w korkach :twisted:maciekpkow napisał/a:
CFH, a może podlecisz tą szlifierką kiedyś na spot?
Maćku tylko że ta szfilierka pojedzie każdą droga i nie musi stać w korkach.
mlody, siema, gdzieś Ty był jak Cię nie było???
Napisany 05 maja 2007 - 21:17
Wiem Maćku, dlatego mówię, że taka szlifierka to teraz jest oki.ale ja w dobrą stronę :mrgreen: sam też bym pośmigał takim w korkach :twisted:
Napisany 05 maja 2007 - 21:19
Trzeba będzie coś zorganizować pewnie w tygodniu bo trzeba sie dogadać co i jak :piwo2:
Napisany 05 maja 2007 - 21:22
Trzeba będzie coś zorganizować pewnie w tygodniu bo trzeba sie dogadać co i jak :piwo2:
Jest już zapodany temat:
http://forum.omegakl...p?p=75580#75580