Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

centralny umarł

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   longervts

longervts
  • 1 postów

Napisany 15 października 2010 - 06:14

Witam!
Mam problem z centralnym. Kilka tygodni temu przy zamykaniu auta z pilota auto samo sie zamykało i otwierało kilkukrotnie. Wszystkie grzybki wskakiwały a ten od kierowcy stał w miejscu. Zamykałem auto kluczykiem przez tydzień,a teraz centralny nie działa w ogóle. czasem zdarzy sie że raz uda mi się zamknać auto z pilota ale w czasie wskakiwania i wyskakiwania grzybków muszę przekręcić kluczyk w zamku. ale taki numer zdarza sie raz na kilka dni. Auto to Omega B 2,0 16V kombi.

#2 OFFLINE   Adam10

Adam10

Everybody lies

• 7 760 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 15 października 2010 - 07:12

Witam!
Mam problem z centralnym. Kilka tygodni temu przy zamykaniu auta z pilota auto samo sie zamykało i otwierało kilkukrotnie. Wszystkie grzybki wskakiwały a ten od kierowcy stał w miejscu. Zamykałem auto kluczykiem przez tydzień,a teraz centralny nie działa w ogóle. czasem zdarzy sie że raz uda mi się zamknać auto z pilota ale w czasie wskakiwania i wyskakiwania grzybków muszę przekręcić kluczyk w zamku. ale taki numer zdarza sie raz na kilka dni. Auto to Omega B 2,0 16V kombi.

umiera Ci siłownik w drzwiach kierowcy

#3 OFFLINE   GrzegorzWOT

GrzegorzWOT
  • 55 postów

Napisany 19 lutego 2011 - 10:02

Witam
I czym skończyła sie awaria. Nie ukrywam ze mam dokladnie to samo i zastanawiam się co dalej z tym fantem. Może ktoś przyblizy temat siłownika sterujcego czyli z drzwi kierowcy( jak wymienić jaki ma byc) czy to skomplikowane i t d
Pozdrawiam kluśników