Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Mio moov 330

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Czarny

Czarny
  • 832 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 21 września 2010 - 13:31

Witam.Koledzy pomocy,niechcacy usunałem pliki startowe z mojej mio 330 ,zamisat usunac z dysku zewnetrznego pliki nie wiem jakim cudem usunałem z dysku wewnetrznego.Po podłaczeniu navi do kompa i po wejsciu w mio device mam tylko trzy foldery z nazwami : CLM ODBLOK i PROGRAM FILES.
Jesli ktos ma mio 330 i zechciał by mi dosłac brakujace ogniwa bede wdzieczny;)
acha folder z nazwa odblokowane,zawiera nakładke windowsa;) tak ze najprawdopodobniej usunałem folder z plikami exe bo navi nawet nie chce wystartowac

#2 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 21 września 2010 - 13:44

a nie możesz pobrać sobie plików od nowa?

#3 OFFLINE   Czarny

Czarny
  • 832 postów

Napisany 21 września 2010 - 15:17

Chomiczek no własnie nie mam skad,na stronie MIO ich nie ma. A tak jak ktos ma mio 330 to mogłby skopiowac mi brakujace foldery ,sadze ze były 2 i przesłac mi na e-mail,wtedy je wklejam i smiga.

Wiec tak zainstalowłaem ponownie oprogramownai na mio,jest ciut lepiej niz było,ale nie działa,tzn,po właczeniu navi pokazuje sie pasek stanu ładowania oprogramowania ,urzadzenie ładuje sytem ale na 20 kratek zapełia sie 19 i niestey restartuje sie od nowa i tak wkoło. Sdze ze usunałem folder z plikiem autorun lub cos w tym stylu

#4 OFFLINE   daktyl

daktyl

..opisu dziś nie będzie..

• 250 postów
  • Województwo: opolskie

Napisany 21 września 2010 - 21:04

No szkoda, że mieszkasz dość daleko ode mnie. Mam MioMoov 330 EU ale poza odblokowaniem jej to więcej nie podłączałem do kompa. Nie wiem nawet gdzie szukać tego co potrzebujesz...

#5 OFFLINE   Czarny

Czarny
  • 832 postów

Napisany 21 września 2010 - 22:24

Daktyl dzieki za checi ,juz problem został rozwiazany,ale jak bedziesz na zlocie i bedzie laptop(moze Ziutek wezmie) to zgrał bym od Ciebie jedna rzecz ,mianowice dorwałem od kumpla mio 330 ale ma taki bałagan z nakładkami itp ze wcale mi sie to nie widzi,ale działa...

#6 OFFLINE   Ziutek50

Ziutek50

**** świat do góry nogami

• 7 326 postów
  • Województwo: łódzkie

Napisany 22 września 2010 - 06:50

Planowałem zabrać lapka jak by coś mogę udostępnić ;) tylko kabel zabierzcie do mio i co tam jeszcze potrzebne...