Mapy do systemu nawigacji SIEMENS NCDC NCDR NAVTECH NAVTEQ Europa 2009-2010
Napisany 21 sierpnia 2010 - 18:50
Chłopaki sprawdzaliście czy to działa bo chce ściągnąć.
Jak coś to piszcie.
Napisany 24 sierpnia 2010 - 10:41
Napisany 24 sierpnia 2010 - 10:59
spróbuj na www.peb.pl
Napisany 24 sierpnia 2010 - 13:58
się jej nie ściąga tylko zakupuje
spróbuj na www.peb.pl
nie masz racji.navcore sie zmienia i wgrywa.robilem juz to.pozdrawiam

Napisany 24 sierpnia 2010 - 17:29

wejdź na peb.pl i wpisz w szukajkę "nowe mapy to tomtom" tam wszystko znajdziesz łącznie z opisem co i jak i kaygena sobie ściągnij bo jak wrzucisz nową mapę to tomtom nie będzie jej widział , navcore nie ruszasz bo masz już spatchowane jak mapy już jakieś wrzucałeś
jak coś pisz na PW:)
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 24 sierpnia 2010 - 20:20
chyba nie myślisz że Roozga o tym nie wie
ja gupi jestem i się nie znam

chciałem pomóc wskazać PEB, bo wskazywanie linków do plików chronionych prawami autorskimi i nie posiadanie do nich pełnych praw jest na forum zabronione - ale najwyraźniej kolega przeoczył ten punkt regulaminu podczas rejestracji

Napisany 24 sierpnia 2010 - 21:23
tylko chomikowi nic nie mówcie)
ja Cię nie wydam:D
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 25 sierpnia 2010 - 09:45
ja gupi jestem i się nie znam
- a i ciągle spamuje (czekam aż mnie kto zbanuje, ale chętnych brak - tylko chomikowi nic nie mówcie)
chciałem pomóc wskazać PEB, bo wskazywanie linków do plików chronionych prawami autorskimi i nie posiadanie do nich pełnych praw jest na forum zabronione - ale najwyraźniej kolega przeoczył ten punkt regulaminu podczas rejestracji
ja nie wiem czy jestes glupi? bo jeszcze chyba w realu z toba nie rozmawialem wiec ciezko mi cie ocenic

ja Cię nie wydam:D
ja go nie wydam bo zal by mi go bylo..pozdrawiam.i dzieki;)
Napisany 25 sierpnia 2010 - 09:49
ja nie wiem czy jestes glupi? bo jeszcze chyba w realu z toba nie rozmawialem wiec ciezko mi cie ocenic wiem ze chcesz pomoc wiec po co takie teksty samokrytyka?)jak lubisz to spoko...uszanuje to.pozdrawiam i dzieki ze mi pomogles.hehe.
Kolego - to był sarkazm

tak czy inaczej - gotowce są na ww.peb.pl - i tam poszukaj - są nawet całe instrkcje instalacji
Forum oparte na tym samym silniku co nasze

Napisany 25 sierpnia 2010 - 11:17
Kolego - to był sarkazm
tak czy inaczej - gotowce są na ww.peb.pl - i tam poszukaj - są nawet całe instrkcje instalacji
Forum oparte na tym samym silniku co nasze- więc łatwo się odnaleźć
*
sarkazm «złośliwa ironia, drwina lub szyderstwo.......ok.dzieki.

Napisany 25 sierpnia 2010 - 11:30

Ok - koniec tego OT :police: