Radek zapraszam na wiekszy spot http://forum.omegakl...ead.php?t=59256Mnie nie będzie bo za blisko ja wolę jechać dalej więc rzucę temat w zachodniopomorskim!

Napisany 16 września 2011 - 19:53
Radek zapraszam na wiekszy spot http://forum.omegakl...ead.php?t=59256Mnie nie będzie bo za blisko ja wolę jechać dalej więc rzucę temat w zachodniopomorskim!
Napisany 16 września 2011 - 22:08
dlaczego nie są organizowane pomiędzy?
Heh, trudno jest dogodzić każdemu i tak zawsze będzie. Mi akurat nie przeszkadza to czy spot będzie w Zdzieszowicach, Opolu czy też jak już było w Krasiejowie albo Mosznej. Jeśli mogę to przyjadę. Zresztą i tak mieszkam na skraju województwa więc na jakikolwiek spot to i tak muszę zrobić trochę kilometrów.Mnie nie będzie bo za blisko ja wolę jechać dalej więc rzucę temat w zachodniopomorskim!
Teresa zaproponowała opolski skansen... Tam jeszcze nie byłem więc dla mnie fajna propozycja ale nie wiem czy będę miał wolne więc głosu nie zabieram.jakiegoś spota organizujcie bo naprawdę nuda na opolskim
Cześć Filip, witamy Cię.siema wszystkim
Napisany 17 września 2011 - 07:06
Napisany 17 września 2011 - 10:41
Napisany 17 września 2011 - 17:40
Napisany 17 września 2011 - 20:52
Irek nie przesadzaj bo ja na przykład i wiele innych osób było znacznie dalej na spocie mi się zdarzyło śląskie kilka razy, dolnośląskie a nawet łódzkie, nie mam funduszy nie jadę proste nikt z tego powodu nie będzie robił aferymasakra to zróbmy lepiej spota na innym województwie : śląskie :czechy
Napisany 17 września 2011 - 22:06
Napisany 18 września 2011 - 08:18
Irek nie przesadzaj bo ja na przykład i wiele innych osób było znacznie dalej na spocie mi się zdarzyło śląskie kilka razy, dolnośląskie a nawet łódzkie, nie mam funduszy nie jadę proste nikt z tego powodu nie będzie robił afery
Napisany 18 września 2011 - 09:35
ja tak waliłem do Łodzi na spota kilka godzin i rura do domuZnam takich,którzy pojechali na parę godzin do Krakowa na spot
Napisany 18 września 2011 - 09:41
Pamiętam to był październik 2 lata temu :ok:ja tak waliłem do Łodzi na spota kilka godzin i rura do domu
Napisany 18 września 2011 - 14:52
Napisany 18 września 2011 - 17:52
A i owszem, trafiło mi się nawet 3 razy...Znam takich,którzy pojechali na parę godzin do Krakowa na spot.
Zdecydowanie. Chociaż trzeba do tego jeszcze dodać np. brak czasu. U mnie różnie to bywa, niestety taki zawód i koniec. Jeśli zrobię spota i nawet nikt nie przyjedzie to nie będę dramatyzował. W końcu każdy ma rodzinę i prawo wyboru. Tak więc nie róbmy niepotrzebnego zamętu, bo to nigdy nie przynosi planowanego efektu.rozumiem ludzi co mają go mniej czy np. nie mają funduszy.
Mariusz, Ty "wpadasz na chwilkę" do PL i zawsze robisz zamęt...:0tongue::0tongue::zabawa:ja to mam 1200 km na spota.
Napisany 18 września 2011 - 21:32
Napisany 19 września 2011 - 06:22
to zrobisz zamętAle jeszcze przyjadę przed świętami to .....
Napisany 19 września 2011 - 06:51
No jak najbardziejAle chyba pozytywny ten zamęt?
Nawet dzwoniłeś do mnie ale i tak nie dało rady się spotkać...Ostatnio byłem w K-K
Świąteczny spot na pewno się zrobi.Ale jeszcze przyjadę przed świętami to ..... zobaczymy!
Napisany 19 września 2011 - 09:40