Pogaduchy na opolszczyźnie
Rozpoczęte przez
daktyl
, 16 sie 2010, 18:01
1488 odpowiedzi na ten temat
Napisany 05 lipca 2011 - 20:57
pozdro Daniel z PL
.
.
...skoro i tak skończę w piekle - to mogę po drodze zaszaleć

Napisany 07 lipca 2011 - 23:38
Uhhh... jakoś do tej pory nie trafiłem do tego tematu nie wiedząc czemu...
Pozdrawiam z południa naszego województwa ;]
P.S Dzieje się coś ciekawego w naszym województwie odnośnie Omeg?
Bo ja jak widać jeszcze niewtajemniczony :pokoj:

P.S Dzieje się coś ciekawego w naszym województwie odnośnie Omeg?

Napisany 10 lipca 2011 - 10:05
Pozdrowienia z zachodniopomorskiego pogoda dopisuje piwko sie leje woda cieplutka
urlop udany
urlop udany
Napisany 10 lipca 2011 - 21:51
A ja mam znowu żałobę
teraz kolej przyszła na Borsuka... Dostał strzała w tyłek, po ty jak zatrzymałem się na przejściu dla pieszych , a kobieta sie zagapiła kobieta i we mnie przywaliła... całe szczęście że nikt nie ucierpiał na zdrowiu, bo kobieta w 6 miesiącu ciązy...
Straty poważne, ciekawe na ile to wyliczą w PZU??

Straty poważne, ciekawe na ile to wyliczą w PZU??

Napisany 10 lipca 2011 - 22:33
A to pech , ja ostatnio o mało też nie wjechałem gościowi w tyłek . Miał kilka metrów do świateł i zapaliło się pomarańczowe , ostro przyhamował . Zamiast jechać płynnieDostał strzała w tyłek,

A ja w między czasie jadąc kilkanaście metrów za nim jak zobaczyłem pomarańcz to w gaz żeby jeszcze zdążyć

Swąd dumy unosił się w powietrzu.

Plus taki że jechałem matizem żony to wielkiej straty by nie było :innySmiech::innySmiech::innySmiech:
[SIGPIC][/SIGPIC]
Moje ople , byłe i obecny .
Napisany 11 lipca 2011 - 08:15
Ty tro masz pecha, wydaje mi się że szkodę całkowitą Ci policząStraty poważne, ciekawe na ile to wyliczą w PZU
Napisany 11 lipca 2011 - 10:04
i tak bywa ale najważniejsze że jest winowajca i będzie z kogo ściągnąć.

Napisany 11 lipca 2011 - 10:34
no no całkiem , całkiem pupciai ma zdrowy tyłeczek

[SIGPIC][/SIGPIC]
Napisany 11 lipca 2011 - 14:47
z tego co wiem to ile bys nie płacil w pzu to i tak wiele nie mozna sie od nich spodziewac, tymbardziej biorąc pod uwage wiek auta.
ale mozna byc dobrej mysli ze zeczoznawca bedzie jakis ok i potraktuje sprawe normalnie jak czlowiek.
ale mozna byc dobrej mysli ze zeczoznawca bedzie jakis ok i potraktuje sprawe normalnie jak czlowiek.
Napisany 11 lipca 2011 - 15:01
Ja jak miałem A to przy uderzeniu w sarnę omegę wycenili na 3300 a może z 3000 była warta. Dostałem 2200 gotówki i szkoda całkowita. Za 1100 zł zrobiłem omegę i jeszcze dwa lata się śmigało

[SIGPIC][/SIGPIC]
Napisany 11 lipca 2011 - 15:16
a może rzeczoznawca będzie fanatykiem omegi lub klubowiczem to na pewno pójdzie wszystko jak po maśle i borsuk przejdzie drugą młodość!
a tak poważnie to ile by to nie było to na pewno się to opłaci tym bardziej że teraz nikt nie klepie i nie klei tylko wymienia się na nowe elementy bo to prościej i szybciej.
a tak poważnie to ile by to nie było to na pewno się to opłaci tym bardziej że teraz nikt nie klepie i nie klei tylko wymienia się na nowe elementy bo to prościej i szybciej.