Widze ze Marek juz zadzialal

Napisany 27 lipca 2010 - 21:39
Napisany 27 lipca 2010 - 21:40
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 lipca 2010 - 21:44
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Nie ponoszę winy za obrażenia psychiczne, jakie możesz odnieść w tym temacie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Napisany 27 lipca 2010 - 21:51
Napisany 27 lipca 2010 - 22:01
Napisany 27 lipca 2010 - 22:06
dlaczego spam zlotowy w "pomorskim"?? inni tez chcą trochę spamu uskutecznić
Przed zlotowy spam X Ślesin
Napisany 27 lipca 2010 - 22:15
właśnie:pA tak na marginesie , czytamy ze zrozumieniem :
Napisany 27 lipca 2010 - 22:16
dlaczego spam zlotowy w "pomorskim"?? inni tez chcą trochę spamu uskutecznić
Napisany 27 lipca 2010 - 22:17
Skasowałem go ponieważ nie jest w prawidłowym pod-forumNo i załozyłem tez na głównym spamik
Napisany 27 lipca 2010 - 22:21
Napisany 27 lipca 2010 - 22:23
pojawi się w niedługim czasie , proszę nie zakładajcie kolejnych
Napisany 27 lipca 2010 - 22:36
pojawi się albo i niepojawi się w niedługim czasie , proszę nie zakładajcie kolejnych
Napisany 28 lipca 2010 - 05:24
pojawi się albo i nie
a do tego czasu będziemy spamować w pomorskim
Napisany 28 lipca 2010 - 06:14
A ja nie jadę :zdziwnienie:
Bo bida mnie zżera:monster:
Napisany 28 lipca 2010 - 07:53
a do tego czasu będziemy spamować w pomorskim
Napisany 28 lipca 2010 - 09:01
tak właśnie:D
pewnie znów "mój" region będę tylko osobiście reprezentował...
Napisany 28 lipca 2010 - 11:07
Mrogal a gdzie ty na liście chętnych wpisany jesteś bo Cię nie widzę