Dodam, że mam 2,5 V6 Pb + Lpg, xenon chyba niefabryczny bo sprysków brak.
Nr 1. Tę wtyczkę znalazłem przy wtyczce od zbiorniczka spryskiwaczy. Mimo, że wtyczka podpięta to komp i tak pokazuje, ze nie mam płynu. Chyba czujnik walnięty??

Nr 2. Ta wtyczka jest wpięta w dół przedniego zderzaka po stronie kierowcy.

Nr 3. To jest za tarczą hamulcową z przodu (przy obydwu kołach). Sądzę, że niekompletny czujnik od klocków hamulcowych ale nie mam pojęcia gdzie go wsadzić a wcześniej jak naprawić bo chyba jakiś blaszek brakuje??

Nr 4. Tę wtyczkę znalazłem w tylnej lampie za pasażerem i nie wiem od czego. Mam kombi.

Nr 5. Ta wtyczka jest niepodpięta i znajduje się przy zbiorniczku z płynem hamulcowym

Nr 6. To już nie wtyczka ale jakiś wynalazek. Skrzyneczka na akumulatorze przy skrzynce bezpieczników. Pierwsze zdjęcie zamknięta, drugie otwarta

Nr 7. To nie wtyczka ale poważna ingerencja w silnik i nie wiem o co kaman?
Na pierwszym zdjęciu zaznaczyłem na czerwono, wydaje mi się, ze końcówka węża z nr 1 powinna wchodzić w końcówkę nr 2 a tego czegoś nie powinno być, w co jest wpięty przewód (nr 1)

a tu z bliska jak to jest "fachowo" zaklejone

Może pomożecie. Nie chciałem zakładać tylu nowych tematów dlatego zrobiłem to w jednym. Mam nadzieję, ze admini będą wyrozumiali. Pzdr