a więc tak:
1. cena 3000 zł netto za wynajęcie pasa lotniska na cały dzień. w tym mogą dać barierki, taśmy i kilka osób do pomocy w organizacji i jak będziemy chcieli to sprzęt do precyzyjnych pomiarów mogą ściągnąć w cenie.
Jeżeli byśmy chcieli wykupić trzy atrakcje (np pas lotniska, hotel i rajdowe albo tor crossowy) to możemy końcową cenę negocjować.
2. do wiosny powinni wybudować/wyremontować jeden a może nawet dwa hotele. w okolicy jest sporo miejscówek do ulokowania tyłków. sporo jezior.
3. mają miejsce do palenia gumy, jest gdzie robić inne konkurencje, jest gdzie zaparkować autka. robią tor pod zabawę terenówkami i quadami. ja mam znajomego co ma quady do wynajęcia.
4. jak będziemy chcieli i było by parę osób chętnych to mogą ściągnąć kierowcę rajdowego i rajdowe autko wyciągną z i pojeździ z nami po torze przygotowanym dla Tomka Kuchara na treningi.
5. jeżeli byśmy ustalili taki termin zlotu, żeby T. Kuchar nie miał żadnej swojej imprezy to byłby na naszym zlocie po uprzednim uzgodnieniu (z tego co pamiętam to chyba za friko - kwestia do uzgodnienia)
6. mogą zorganizować catering na lotnisku jak wcześniej to uzgodnimy
moje wrażenia:
pas lotniska bardzo równy o szerokości 60m. ja dociągnąłem do 180km/h (tak na spokojnie - nie chciałem managera przestraszyć

) i jak na autostradzie. są hangary, mają parę narzędzi gdyby coś się komuś tam przytrafiło :szpital:, jest toaleta, jest miejsce dla publiczności.
pan manager to młody człowiek ale bardzo zaangażowany w to przedsięwzięcie. wydaje mi się, że może być fajnie.
potrzebują reklamy więc im zależy bo o ile w światku rajdowym są znani to chcieli by zaistnieć miedzy innymi w takich miejscach jak nasz klub. więc myślę, że gdyby zaproponować im reklamę na naszym forum to było by jeszcze taniej.
dostanę całą rozpiskę na maila z ich propozycja cenową i innymi takimi.
:ziele:ja pochodzę z tamtych okolic i znam dobrze ten region i ludzi, którzy lokalnie patronują tą inicjatywę. możemy to zawsze wykorzystać.męcz chomika