ale nie z takiej zwykłej kasety tylko takiej z kabelkiem, do której podłąćzam moja komórkę. Myslałem ze to głosnik padł ale gra. Przy okazji pytanie po cholerę ją te dwie wtyczki w kicku w drzwiach? jedna do tweetka a druga??? Czy z transmiterem odsłuchiwanie muzyki z komrórki jest lepsze niz z kasetką??:pokoj:

prawy głosnik nie gra przy odtwarzaniu z kasety...
Rozpoczęte przez
Siggi
, 09 maj 2010, 10:11
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 09 maja 2010 - 10:11
Napisany 09 maja 2010 - 12:43
witam
coś masz z ta kaseta albo jest muza w mono transmiter fm ja stosowałem w w poprzednim aucie ale jeżeli mam ci doradzić kup radio nawet używkę cd lub mp3 zawsze lepsza jakość transmiter około 70 zł + penek 4 gb 30 zł dokładasz 50 zł i masz radio bez kombinacji
coś masz z ta kaseta albo jest muza w mono transmiter fm ja stosowałem w w poprzednim aucie ale jeżeli mam ci doradzić kup radio nawet używkę cd lub mp3 zawsze lepsza jakość transmiter około 70 zł + penek 4 gb 30 zł dokładasz 50 zł i masz radio bez kombinacji

Napisany 09 maja 2010 - 13:04
ta kaseta grała w innym aucie całkiem ok. Coś musi byc z moim seryjnym radiem. olewam to. chciałem kupic radio ale na razie sie wstrzymuję.
Napisany 09 maja 2010 - 14:51
głowica w radiu do regulacji (nie czyta ścieżki) albo kabelek/ki z głowicy odpadły i trzeba przylutować , to drugie wydaje mi się bardziej prawdopodobne bo w pierwszym przypadku coś by tam było słychać , stłumione ale jednak
aha a jak włożysz normalną kasetę to co wtedy ??
aha a jak włożysz normalną kasetę to co wtedy ??
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 09 maja 2010 - 19:36
wydaje mi sie ze twoj kabelek od kasety tz adapter jest uszkodzony, pradwopodobnie przy wtyczce. Prawdopodobnie jest on na malego jacka. Od czestego podpinania i wypinania pewnie sie przelamal. Kup sobie nowego, utnij 5 cm od starego i zlutuj wszystko od nowa. Swoja droga, wczoraj w realu widzialem jakiegos sonego cd/mp3 (BEZ USB) za 199,99 zł. Bedzie to duzo lepsze rozwiazanie niz kaseta adapter badz transmiter fm. Uzywki radia moze kupic naprawde za nieduze pieniadze. Tylko bron boze mediony, teviony i inne clariony(te chinskie podrobki) to wszystkie inne beda duze lepsze niz obecna platanina przewodow. Chyba ze masz ORYGINALNE oploskie radio i masz dylemat.