Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

prawy głosnik nie gra przy odtwarzaniu z kasety...

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Siggi

Siggi
  • 525 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 09 maja 2010 - 10:11

ale nie z takiej zwykłej kasety tylko takiej z kabelkiem, do której podłąćzam moja komórkę. Myslałem ze to głosnik padł ale gra. Przy okazji pytanie po cholerę ją te dwie wtyczki w kicku w drzwiach? jedna do tweetka a druga??? Czy z transmiterem odsłuchiwanie muzyki z komrórki jest lepsze niz z kasetką??:pokoj:

#2 OFFLINE   krasulec

krasulec
  • 255 postów

Napisany 09 maja 2010 - 12:43

witam
coś masz z ta kaseta albo jest muza w mono transmiter fm ja stosowałem w w poprzednim aucie ale jeżeli mam ci doradzić kup radio nawet używkę cd lub mp3 zawsze lepsza jakość transmiter około 70 zł + penek 4 gb 30 zł dokładasz 50 zł i masz radio bez kombinacji !!

#3 OFFLINE   Siggi

Siggi
  • 525 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 09 maja 2010 - 13:04

ta kaseta grała w innym aucie całkiem ok. Coś musi byc z moim seryjnym radiem. olewam to. chciałem kupic radio ale na razie sie wstrzymuję.

#4 OFFLINE   kocyk

kocyk

watching you

• 9 202 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 09 maja 2010 - 14:51

głowica w radiu do regulacji (nie czyta ścieżki) albo kabelek/ki z głowicy odpadły i trzeba przylutować , to drugie wydaje mi się bardziej prawdopodobne bo w pierwszym przypadku coś by tam było słychać , stłumione ale jednak

aha a jak włożysz normalną kasetę to co wtedy ??

post-6508-0-52963300-1485200684.jpgUrbino 18

Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz. :p

#5 OFFLINE   adamesce

adamesce

Omega: Never ending story

• 595 postów
  • Województwo: śląskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 09 maja 2010 - 19:36

wydaje mi sie ze twoj kabelek od kasety tz adapter jest uszkodzony, pradwopodobnie przy wtyczce. Prawdopodobnie jest on na malego jacka. Od czestego podpinania i wypinania pewnie sie przelamal. Kup sobie nowego, utnij 5 cm od starego i zlutuj wszystko od nowa. Swoja droga, wczoraj w realu widzialem jakiegos sonego cd/mp3 (BEZ USB) za 199,99 zł. Bedzie to duzo lepsze rozwiazanie niz kaseta adapter badz transmiter fm. Uzywki radia moze kupic naprawde za nieduze pieniadze. Tylko bron boze mediony, teviony i inne clariony(te chinskie podrobki) to wszystkie inne beda duze lepsze niz obecna platanina przewodow. Chyba ze masz ORYGINALNE oploskie radio i masz dylemat.