Z racji tego że podobnego tematu niema pozwoliłem sobie założyć takowy (jak nie ten dział przepraszam proszę o przeniesienie w odpowiednie miejsce, ale sądzę że jest OK )
Jak do tej pory żadne moje auto nie zawiodło mnie na drodze ale niestety moja VA odmówiła posłuszeństwa (chyba wystraszyła się tego iż jechałem na oględziny Omki

Wracając do tematu jakiś czas temu miałem okazję holować znajomego na sztywnym holu, Normalnie bajka, bez stresu, na luzie i wszystko gładko, Jeden z najważniejszych plusów jest taki że holowany nie musi się skupiać tak jak przy miękkim holu, i jak nie ma praktyki też jest komfort. Więc po wczorajszym (w sumie dzisiejszym) holowaniu stwierdziłem że kupuje taki dla własnego lepszego samo poczucia

Moje pytanie brzmi czy koś z Forumowiczy, Klubowiczy ma jakiś sklepik czy pracuje w sklepie z takim wyposażeniem, i czy mają, znają opinie odnośnie tych z mniejszą nośnością. I czy ewentualnie maja na stanie, lepiej kupić od swojego niż obcego

Dodam od siebie iż bardziej się na stawiam na ten z większą nośnością. Liczę że temat się przyda sprzedającym jak i noszącym się z zakupem