Polska- kraj absurdu :(
Napisany 13 marca 2007 - 18:39
koncze podchodzi do mnie jakis ziomek ze to jest jego auto skradzione 4lata temu :shock:
mowie k**wa niemozliwe papiery to tamto siamto, ziomek dzwoni na policje...
przyjechal technik zaczal badac, pod macha tu tam siam, gdzies na tylne nadkole od srodka wywalil wszystko ze schowkow i stwierdza "tu sa prawdopodobnie przebite numery"
ja na to- "k**wa mac :shock: " dzwonie do Marco(kupilem od niego omke) mowie bierz dupe i przyjezdzaj do mnie...
przyjechal po pol godziny zaczal tlumaczyc ze auto z niemiec, k**wa nagadal sie jak nie wiem co ale i tak ome zabrali ja z nimi na policje technicy przeswietlili auto i co...
k**wa NIE KRADZIONE ZIOMEK SIE POMYLIL i nawet pedal nie przeprosil.
niech no ja go znajde na ulicy Kielce duze nie sa...
4 godziny poszly sie dupcyc...
[Edit-Waldemarz] - Poprawiono tytuł postu.

Napisany 13 marca 2007 - 19:15

Napisany 13 marca 2007 - 19:17

Napisany 13 marca 2007 - 19:37

Napisany 13 marca 2007 - 19:39
Nie dziw sie człowiekowi, który załamany jest, że skradziono mu auto. Napewno ty tez tak bys sie zachował na jego miejscu, jakbys spotkał bardzo podobne auto do twojego.
Ps.
I nie rzucaj tak mięsem na forum. :mrgreen:
Napisany 13 marca 2007 - 20:07
sorkaPs.
I nie rzucaj tak mięsem na forum.

najlepsze bylo to ze mi ryski pokazywal wszystkie i kur... teraz wiem ze jest ich wiecejNie dziw sie człowiekowi, który załamany jest, że skradziono mu auto. Napewno ty tez tak bys sie zachował na jego miejscu, jakbys spotkał bardzo podobne auto do twojego.

Napisany 13 marca 2007 - 20:08
pozdro
Napisany 13 marca 2007 - 20:11
Widzisz to masz z tego jakieś plusy. :mrgreen:najlepsze bylo to ze mi ryski pokazywal wszystkie i kur... teraz wiem ze jest ich wiecej
A tak przy okazji to powiem, że masz szczęście iż nie skonfiskowali ci omesi na dłużej, tylko odrazu sie to wszystko wyjaśniło.
Znam przypadek gdzie długi okres trzymali auto do wyjaśnienia na policyjnym parkingu. :bad:
Guest_ROLF_*
Napisany 13 marca 2007 - 21:29
Napisany 13 marca 2007 - 21:31

Napisany 13 marca 2007 - 23:23
Napisany 14 marca 2007 - 00:19

prawa jazdy mi nie zabora najwyzej bym posiedzial troche na wikcie wieziennym poznal ciekawych ludzi :mrgreen:

Napisany 14 marca 2007 - 08:11

Napisany 14 marca 2007 - 10:01
ta... a u Ruskich lub na Ukrainie to milicja by ci zabrała wóz, sprzedali by go za grosze mafii, a jeślibyś się za bardzo upominał, to by wpier.. ol spuścili i kazali sp***rzać w podskokach pókiś żywy..... coś takiego tylko w Polsce..
więc cieszmy się, że u nas nie jest znowuż tak najgorzej :yes_yes:
Napisany 14 marca 2007 - 10:59
ta... a u Ruskich lub na Ukrainie to milicja by ci zabrała wóz, sprzedali by go za grosze mafii, a jeślibyś się za bardzo upominał, to by wpier.. ol spuścili i kazali sp***rzać w podskokach pókiś żywy..
jak juz powiedzialem zywcem jej nie wezma

Guest_ROLF_*
Napisany 14 marca 2007 - 11:17
jak juz powiedzialem zywcem jej nie wezma
Są rzeczy (auto) za które zapłacisz kartą .............
Życie i zdrowie - bezcenne.

Napisany 14 marca 2007 - 11:22
reszte oddasz za darmo.... :hehe: :hehe: :hehe:Są rzeczy (auto) za które zapłacisz kartą .............
Napisany 14 marca 2007 - 11:50
Nacieszył sie nim 2 tygodnie, później przyjechali i zabrali.
Do dziś ani auta, ani kasy.
Tyle, że Robek był naprawdę kradziony.
Skusiło go to, że był za dobre pieniądze.
Morał z tego taki: Co jest tanie to jest drogie.
Napisany 14 marca 2007 - 11:50
sorkaPs.
I nie rzucaj tak mięsem na forum.
najlepsze bylo to ze mi ryski pokazywal wszystkie i kur... teraz wiem ze jest ich wiecejNie dziw sie człowiekowi, który załamany jest, że skradziono mu auto. Napewno ty tez tak bys sie zachował na jego miejscu, jakbys spotkał bardzo podobne auto do twojego.
tylko ciekawe że po tylu latach pamiętał wszystkie ryski tej niby swojej bryki.