Witam wszystkich.
Mamy koniec kwietnia, a niezbyt okazale prezentujemy się na tle pozostałych regionów jeśli chodzi o składkę na zakup klubowego namiotu. Nie chodzi tu o wielkie kwoty ale o jakąś symboliczną "cegiełkę". Każda złotówka się przyda.
Opolskie jest najmniejszym województwem i w dodatku z najmniejszą ilością użytkowników mających status klubowicza. Jest nas
3 (trzech) w województwie.... Warto zmienić tę liczbę na wyższą...

Klubowicze mają dostęp do większej części forum więc mogą się zapoznać z tematem:
http://forum.omegakl...ead.php?t=36640Jeśli forumowicze są również zainteresowani takową pomocą to udzielę wszelkich informacji. Proszę śmiało pisać na PW.
Pamiętajmy, że czasu do zlotu coraz mniej. Im większą kwotę uda się zebrać tym lepszej jakości namiot zostanie zakupiony. Ja swoją cegiełkę już dołożyłem i zdaje się, że jestem jedyny z naszego województwa... Mam nadzieję, że to się zmieni bo zostaniemy outsiderami, hehe!!
Przy okazji zaczętego wątku zapraszam forumowiczów do postarania się o status klubowicza. Naprawdę warto.
A więc jeśli macie pytania odnośnie składki na klubowy namiot lub w kwestii przystąpienia do grona klubowiczów to śmiało piszcie na PW. Odpowiem wyczerpująco każdemu.
Pozdrawiam.