Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Otwieranie samochodu !!HELP

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   LLup

LLup
  • 44 postów

Napisany 21 lutego 2010 - 23:21

Witam

Mam problem mianowicie chodzi o to ze wyjolem aku z samochodu a wczesniej zamkonolem z pilota 2 razy.trzasnolem maska i po chwili zastanowienia sie mowie sprawdze czy z kluczyka pojdzie Mocno w lewo kluczkiem dzwiek byl wiec otworzylem drzwi mowie luz to nie bede wsadzal znow aku tylko trzasne drzwiami i bedzie git.schodze wieczorem znow kluczyk w zamek i mocno w lewo a tu **** ... jak otworzyc maske aby wsadzic aku ?:D da rade jakos przez grill ??:> czy jakies inne metody macie ?:D

dzieki:D

#2 OFFLINE   baron_kr

baron_kr
  • 976 postów
  • Województwo: wielkopolskie
  • Auto: Omega B FL
  • Silnik: 3.2 V6 Y32SE

Napisany 21 lutego 2010 - 23:24

Nie wiem jak w Dieslu ale ja otworzyłem maske kładąc sie pod auto co nie powiem było to łatwe i pociągnąłem za linke od maski , probuj moze dasz rade ??

#3 OFFLINE   beast

beast

Vauxhall Killer

• 18 304 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: silnik po tuningu

Napisany 21 lutego 2010 - 23:26

Witam

Mam problem mianowicie chodzi o to ze wyjolem aku z samochodu a wczesniej zamkonolem z pilota 2 razy.trzasnolem maska i po chwili zastanowienia sie mowie sprawdze czy z kluczyka pojdzie Mocno w lewo kluczkiem dzwiek byl wiec otworzylem drzwi mowie luz to nie bede wsadzal znow aku tylko trzasne drzwiami i bedzie git.schodze wieczorem znow kluczyk w zamek i mocno w lewo a tu **** ... jak otworzyc maske aby wsadzic aku ?:D da rade jakos przez grill ??:> czy jakies inne metody macie ?:D

dzieki:D

zasilanie do altka albo do zlacz klaksonu (plus do klaksonu masa do budy) i otworzysz pilotem