Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Lakiernik z Żabieńca

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
2 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Mariusz

Mariusz

• 3 094 postów

Napisany 19 lutego 2010 - 19:18

Witam , chodzi mi o info na temat tego lakiernika. Dziś do niego dzwoniłem i powiedział mi , że robił 2 omegi z OKP. Chodzi o lakiernika z Kanclerski Arkadiusz -Żabieniec gm.Piaseczno ul.Polna 24. On sam mnie zapytał czy ja nie jestem z tego forum i zaproponował bym zasięgnął opini tych omegowców co u niego robili. Więc to czynię :). Wszelkie info.

#2 OFFLINE   Qiub

Qiub
  • 94 postów

Napisany 21 lutego 2010 - 11:03

Witam , chodzi mi o info na temat tego lakiernika. Dziś do niego dzwoniłem i powiedział mi , że robił 2 omegi z OKP. Chodzi o lakiernika z Kanclerski Arkadiusz -Żabieniec gm.Piaseczno ul.Polna 24. On sam mnie zapytał czy ja nie jestem z tego forum i zaproponował bym zasięgnął opini tych omegowców co u niego robili. Więc to czynię :). Wszelkie info.

Ja malowałem u niego przedni zderzak (zaniosłem już gotowy do malowania) i było ok.
Grinchi robił u niego swoją kluche po małej przygodzie i raczej też jest zadowolony, i nie wiem czy przypadkiem THIN też u niego nie zawitał.
Pozdro

#3 OFFLINE   Mariusz

Mariusz

• 3 094 postów

Napisany 21 lutego 2010 - 14:19

Fenks za info:)