witam temat dla wiekszosci pewnie smieszny , jednak ja potrzebuje fachowej porady a poto wlasnie mamy to forum .
nawiazujac do pytania poczym poznac ze schowek jest klimatyzowany ? w tym egzemplazu z 98r ( B ) jest klimatronic 4 elektryczne szyby i czterry poduszki a do wakacyjnych wypadow przydala by sie schowkowa lodowka na napoj ( niestety bardzo maly bo ten schowek to jakas namiastka schowka jest conajmniej o polowe mniejszy niz w omedze A )
czekam na odzew i fachowa porade pozdrawiam

klimatyzowany schowek - pomocy
Rozpoczęte przez
oma,abc
, 26 lut 2007, 12:16
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 26 lutego 2007 - 13:21
Jak sprawdzić, czy schowek jest klimatyzowany:
1. sprawdzić czy w samochodzie jest klimatyzacja
Jeśli tak to:
2. otowrzyc schowek
3. wyjąć wszystko co w nim jest (a dużo tego nie będzie
)
4. sprawdzić czy na tylnej ściance jest dziura (taki plastikowy wichajster - można dziure zamknąć lub otworzyć)
Jesli dziura jest - schowej jest klimatyzowany
Jesli dziury nie ma - zawsze można ją zrobić i wąż podciągnąć z którejs kratek
ps. jesli w aucie nie ma klimy - można pominąć punkty od 2 do 4.
1. sprawdzić czy w samochodzie jest klimatyzacja
Jeśli tak to:
2. otowrzyc schowek
3. wyjąć wszystko co w nim jest (a dużo tego nie będzie

4. sprawdzić czy na tylnej ściance jest dziura (taki plastikowy wichajster - można dziure zamknąć lub otworzyć)
Jesli dziura jest - schowej jest klimatyzowany
Jesli dziury nie ma - zawsze można ją zrobić i wąż podciągnąć z którejs kratek
ps. jesli w aucie nie ma klimy - można pominąć punkty od 2 do 4.
Napisany 26 lutego 2007 - 17:34
miałem tak w mojej poprzebniej omie schowek był duży teraz mam c z telefonem i jest miejsce tylko na okulary
Napisany 26 lutego 2007 - 17:37
miałem tak w mojej poprzebniej omie schowek był duży teraz mam c z telefonem i jest miejsce tylko na okulary
nie wiem jak jest w C .. ale w B do schowka to można włożyć co najwyżej rękawiczki, a już napeno nie zmieści sie w nim cokolwiek, co powinno być schłodzone (cola, piwo)
Szlag mnie trafia, bo nie wiem czy kiedyś rozbieraliście ten schowek.
Po wyjęciu tej puszki okazuje sie, ze jest tam miejsce na sporego psa, ale po złożeniu zostaje miejce na waciki. Bzdura nie z tej ziemi.
Napisany 26 lutego 2007 - 21:59
w C jest identyczny schowek do wielkosci i wewnetrznego ksztaltu, szpece z Opla powiekszyli drzwiczki i nic wiecej
optycznie jest o te 15 cm szerszy ze srodkiem z B
jezeli nie ma klimatyzacji schowka to tak samo mozna wydlubac zaslepke i wsadzic przelacznik i pociagnac kawalek rury do nagrzewnicy
![:]](https://forum.omegaklub.eu/public/style_emoticons/default/splash.gif)
jezeli nie ma klimatyzacji schowka to tak samo mozna wydlubac zaslepke i wsadzic przelacznik i pociagnac kawalek rury do nagrzewnicy
Napisany 27 lutego 2007 - 12:23
dzieki za fachowy odzew teraz juz wszystko wiem ja narazie moge sie cieszyc duzym schowkiem bo mam ome A apytalem dla kumpla , ale niedlugo bede mial ten sam problem co tysiace kochajacych swoje omy uzytkownikow:( a swoja droga jak juz bede miam B to sprubuje poprawic fabryke skoro schowek jest tak duzy tylko "zamaskowany" mozna by zrobic nowy srodek np. z zywicy albo czegos wtym rodzaju ( musze nad tym pomyslec moze nawett ktos by to kupil? wkoncu schowek warzna zecz a taki drobiazg bardzo denerwuje ) zreszta brak puleczek na konsoli srdkowej tez jest bardzo denerwujacy ! niema nawetgdzie telefonu polozyc ze o portfelu nie wspomne - nie to co w omci A
pozdro 4all

oma,abc
Napisany 27 lutego 2007 - 12:35
a swoja droga jak juz bede miam B to sprubuje poprawic fabryke skoro schowek jest tak duzy tylko "zamaskowany" mozna by zrobic nowy srodek np. z zywicy albo czegos wtym rodzaju
też o tym myslalem.
Nie będzie to łatwe, ale jest do zrobienia.
Niestety aż tak dużo nie zyskasz, jesli zostawisz drzwiczki oryginalne.