Odgrzebie starego kotleta. Otoz kupilem ostatnio radio ccrt 2008 i mam problem. Jak wyjac magazynek CD z radia bo chce wlozyc jakies plyty i sprawdzic czy on dziala.Naciskam ten przycisk na CD Random i nic sie nie dzieje Czy tylko trzba naciskac ten przycisk czy jeszcze cos innego???? Czy trzeba odblokowywac ta biala zawleczke na magazynku zeby go wyjac???? A jak sie wyczerpia wszystkie mozliwosci jak wyjac awaryjnie magazynek , zeby nic nie polamac, pourywac????
Prosze o szybka odpowiedz bo bede wiedzial co robic Czy oddac do serwisu jakiegos zeby mi to wyjeli i ew. naprawili czy grzebac sie samemu????
Widze las rak chetnych do odpowiedzi ...... Jak mam juz podlonczony wyswietlacz to wyswietlaja sie napisy
1 no magazine
2 error cdc
3 rdm disc
4 rdm magazine
5 cdc open
O czym one informuja???? Zaznaczam ze chyba nie ma plytek w magazynku i magazynek siedzi w radiu Nie wiem bo niedawno kupilem to radyjko. Sprezcie sie i odpowiedzcie wreszcie a nie cisza......
Aha niektore dopiero komunikaty wyswietlaja sie chyba po otworzeniu klapki magazynka
Prosze o szybka odpowiedz Jaka jest roznica miedzy ccrt 2008 uz2 a uz9???? Takie cos znalzem teraz w cenniku z 2003 r Tamto 1 oddalem do speca i jeszcze nie moze go naprawic wiec kupilem drugie radio I Mam problem kupilem drugie radio teraz ccrt 2008 uz2 Wszystko odtwarza i widac ze chodzi tylko glosu wogole nie ma Ani nie moge zglosnic przez pokretlo ani przez sterowanie przy kierownicy Zupelna cisza jest a pracowac pracuje Co moze byc za problem???? Prosze o szybka odpowiedz bo mam tylko 14 dni na zwrocenie radia Aha mam system BOSE
W ceniku znalazlem z 2003 r
UZ2 : Radio CCRT 2008, Siemens VDO
wie CART 2007, zusätzlich integrierter 4fach
CD-Wechsler
UZ9 : Wie zuvor, zusätzlich mit Bose-Sound-System
(nicht mit Telefoneinbau-Kit Professional Voice)
Co to oznacza ????
Edytowany przez Dreed, 02 listopada 2016 - 20:44.
scaliłem posty.