komunikaty komputera po włosku - pomocy!
Napisany 02 lutego 2010 - 23:24
moja omcia pochodzi z włoch i tamtejszym językiem do mnie "gada", a ja nic nie rozumiem.
nic nie daje używanie translatorów - na wyświetlaczu większość wyrazów jest w skrócie.
przeszukałem forum i nie znalazłem tłumaczeń z włoskiego - może ktoś posiada takie tłumaczenia?
teraz wyświetla mi 2 komunikaty:
1. Livello Liq. Raffr.
2. Campo Vis. Anabbagl.
Napisany 02 lutego 2010 - 23:44
2 - prawdopodobnie usterka samopoziomowania reflektorów (na 60%)
pogadaj z kimś z okolicy (np. Piwek), podłączysz opelScannera i zmienisz sobie język na jakiś cywilizowany
Napisany 03 lutego 2010 - 00:24
jutro doleje płynu i sprawdzę. a z regulacją poziomu reflektorów to chyba 99% bo świruje kiedy nie trzeba, a kiedy trzeba - nie reguluje.
muszę zmienić go na angielski...
pozdro.
Guest_andre1099_*
Napisany 06 grudnia 2010 - 20:48
Witam1. Livello Liq. Raffr.
odświerzę temat pojawił mi się ten sam komunikat, dolałem płynu i nic się nie zmieniło, jak był tak i jest tak samo. Po dolewce płynu check powinien chyba zgasnąć? Czy problem leży gdzie indziej. Jakieś podpowiedzi:pokoj:
Napisany 06 grudnia 2010 - 20:58
Może się czujnik w zbiorniczku zawiesił, albo popsuł. Odłącz czujnik i zewrzyj na krótko jak zgaśnie CHECK to już wiadomo ocb.Po dolewce płynu check powinien chyba zgasnąć?
Livello Liq. Raffr. --> Livello Liquid Raffreddamento --> Poziom płynu chłodniczego
Napisany 06 grudnia 2010 - 21:02
Napisany 06 grudnia 2010 - 21:04
http://forum.omegakl...t=zmiana jezykaPanowie a żeby zmienić język z niemieckiego na angielski...Co muszę zrobić

Napisany 06 grudnia 2010 - 21:05
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.