Panowie bardzo pilna sprawa i nie znalazłem nigdzie
Gdzie w omedze bfl w sedanie znajduje się z przodu miejsce do wkręcenia śruby do holowania ? mam za chwile miec lawete i trzeba jakos kluske załadowac a nie wiem kompletnie gdzie to wkrecic
Pozdrawiam :-)

Miejsce do wkręcenia śruby holu
Rozpoczęte przez
gorum
, 12 sty 2010, 14:08
6 odpowiedzi na ten temat
Napisany 12 stycznia 2010 - 14:08
Napisany 12 stycznia 2010 - 14:22
Powinieneś mieć klapkę jakąś czy coś, chyba że jakieś dokładki etc. to wtedy, zdaje się, będzie problem.
Zawsze się gość może wpiąć w sanki, czy jak to się tam nazywa. Laweciarz sobie da radę, spokojnie
Zawsze się gość może wpiąć w sanki, czy jak to się tam nazywa. Laweciarz sobie da radę, spokojnie

Napisany 12 stycznia 2010 - 14:32
wiem ze z tylu jest miejsce do wkrecania ale jak mnie Lord holował to chyba gdzies z przodu ten hak mały wkrecał. no nic za chwile ma byc laweta, zobaczymy czy da rade :-)
Egon jakie oczka i ewentualnie po ktorej stronie ?
Egon jakie oczka i ewentualnie po ktorej stronie ?
Napisany 12 stycznia 2010 - 14:40
Weź mnie zabij nie pamiętam z której strony, ale napewno jest oczko przyspawane chyba do ramy jeżeli dobrze kojarze, wiem że jak byłem pod autem napewno było takie coć (pręt gdzieś fi10-12) a z przodu tak jak Payatz mówi klapka napewno
Napisany 12 stycznia 2010 - 14:42
a chyba cos takiego widzialem, ide spojrzec za chwile, to bedzie gdzies za kratka obok halogenu od strony pasazera
o wlasnie tak, dzieki sliczne :-)
o wlasnie tak, dzieki sliczne :-)