o wygluszenie to podstawa, poprawny montarz glosnikow, polozenie kabli i dopiero pozniej dlubanie w zwrotkach. Dla mnie to oczywiste, ale widac nie wszyscy tak rozumuja i ze sie wyraze zabieraja sie od tylka strony. No ae grunt ze jest w planach wygluszenie:)
Nyny, powiedz dlaczego jeździsz VECTRĄ?? ja nie rozumie ludzi którzy tym jeżdżą.. jeździ to jakoś.. ale nie ma tego czegoś co by ta jazdę dopełniło (zaznaczam że nie chodzi tu instalacje audio bo do omegi czy lepszego auta możesz sobie ją też założyć)...
rozumiesz teraz? wybrałeś VECTRE, ona Ci w zupełności wystarcza wiedząc jak np jeździ OMEGA czy inne, a jeździ/jeżdżą niestety lepiej.
Ja też wiem jak gra dobre audio.. ale nie musze go mieć, i nie mów ale widac nie wszyscy tak rozumuja i ze sie wyraze zabieraja sie od tylka strony.
bo się żygać chce słuchając takich durnot... jesteś napalony na audio to sobie bądź, ale nie obraź się... za wybór samego auta zabrałeś się od d*py STRONY!!
moze teraz zrozumiesz i ściągniesz klapki z oczu bo nie każdy musi podzielać Twój punkt widzenia..
'
Wybralem vectre bo omega nie jezdzi!

Jest to limuzyna w ktorych nie gustuje. Ot moze kombi do przewozenia smieci ale bez przesady. I jezeli juz to z 3.0 V6 pod maska. Jezdzilem omega bardzo doozo i naprawde szalu nie ma, ot toczydelko jakich wiele na drogach. I jakbym mial malucha-merca czy innego maybacha to zrobilbym tam porzadne audio bo to podstawa w codziennej podrozy.Bo to jest moje hobby. I tu sie ma nijak teoria od d*py strony...
Poza tym jezdze vectra jedyna w swoim rodzaju i raczej drugiej takiej nie ma, ale pewnie powiesz ze niestety to zawsze vectra ale dla mnie to jest wlasnie jej zaleta ze jest VECTRA!!
Vectra jest tylko moja i sluzy mi jako auto gdzie odpoczywam i relaksuje sie, a na zakupy i dla narzeczonej jest corsa w ktorej rowniez zrobilem porzadne granie.
I gdybanie kto czym jezdzi jest bez sensu, ot polubilem vectre i nie to ze mnie nie stac na lepsze auto tylko dlatego ze ona ma to cos. I jak zmienie to jak juz kiedys pisalem na innych forach na Audi RS4 oczywiscie w kombi....
A co do popularyzowania dobrze naglosnionego samochodu to dlaczego nie naprowadzac i podpowiadac ludziom. W koncy po co maja wydac pieniadze w bloto, jak moze to zrobic rozsadniej i miec jako takie granie..
peace