Filtr węglowy-zastosowanie
Napisany 14 grudnia 2009 - 23:19
http://allegro.pl/item829204345.html
za co to odpowiada i czy jest konieczna tego wymiana(po prostu zastanawiam sie czy warto to wymienić) ostatnio popadłem w koszta i każdy grosz sie liczy.
na szrocie u jednego gościa moge to dostać za 60 zł.o ile to jest potrzebne to pewnie to kupie bo gość ma jeszcze pare innych rzeczy ktore mi sa potrzebne.
tylko czekam na wasza opinie
pozdrawiam
Napisany 14 grudnia 2009 - 23:26
Napisany 14 grudnia 2009 - 23:29
Napisany 14 grudnia 2009 - 23:44

Napisany 15 grudnia 2009 - 00:04
nawet w skrajnych przypadkach może to prowadzić do nierównej pracy silnika na wolnych obrotach.i tak jest nawet u mnie :-) z tym że mi obrotów nie trzyma na "luzie".choć to to pewnie jest objawem brudnej przepustnicy.ewentualnie krokowca.
Napisany 15 grudnia 2009 - 00:18
Oki.dzięki za pomoc.ja też między czasie trochę pogoglowałem.i wyczytałem że to potrzebne.że wskutek czego może nawet dochodzić do wytworzenia się ciśnienia w zbiorniku paliwa i moze być mały hałas przy otwieraniu wlewu do baku.
nawet w skrajnych przypadkach może to prowadzić do nierównej pracy silnika na wolnych obrotach.i tak jest nawet u mnie :-) z tym że mi obrotów nie trzyma na "luzie".choć to to pewnie jest objawem brudnej przepustnicy.ewentualnie krokowca.
za 30 pln z wysylka moge ci go wyslac
Napisany 15 grudnia 2009 - 20:57
Może to już teraz i bez znaczenia ale miałeś te wszystkie rzeczy od ręki?
Troche mi zalezało na czasie i nie wiedziałem czy szybko odpiszesz jak do ciebie napisze
Napisany 16 grudnia 2009 - 00:54
Troche mi zalezało na czasie i nie wiedziałem czy szybko odpiszesz jak do ciebie napisze
Z tym bywa różnie człowiek zaganiany lub jeszcze coś innego - święta - jak każdy z nas.

Jak masz coś konkretnego to bierz, montuj i jeździj szczęśliwie bo różnie to bywa z dostępnością.
ps.
Żeby kupić alu pokrywy na zawory dzwoniłem dwa dni - już prawie się poddałem.:pokoj:
A kiedyś tzn. wcześniej widziałem na allegro jak czekały i się uśmiechały:D
Pozdrawiam
Napisany 16 grudnia 2009 - 09:12
ale wchodzilem w twoje konto na allegro to było że konto czasowo zawieszone

Napisany 16 grudnia 2009 - 18:36
zadałem pytanie jeszcze czy miales to wszystko o co pytałem :-)
czyli prawa szybka od lusterka,prawa listwa nad błotnikiem z migaczem,no bp pochaniacz oprów paliwa to wiem ze masz :-)
Napisany 17 grudnia 2009 - 00:30
Beast.to nie wiem.może źle wklepywałem twoj nick na allegro jak wyszukiwalem cie wsrod uzytkownikow.
zadałem pytanie jeszcze czy miales to wszystko o co pytałem :-)
czyli prawa szybka od lusterka,prawa listwa nad błotnikiem z migaczem,no bp pochaniacz oprów paliwa to wiem ze masz :-)
wszystko by sie znalazlo. lusterko cale - Uk - 30 pln, listwa 20 pln
Moje aukcje masz w linku w podpisie
Napisany 18 grudnia 2009 - 13:15