Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

małopolskie gdzie jechać z automatem ?

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
4 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   merlinka73

merlinka73

:)

• 15 postów

Napisany 08 grudnia 2009 - 08:17

Witam szanownych Forumowiczów, nie raz pomogliście w biedzie więc i teraz się zwracam o radę . Byłam na przeglądzie gość twierdzi że mam wyciek ze skrzyni więc muszę to sprawdzić gdzie w okolicy Olkusza znajdę warsztat który mi zmierzy olej ? I co powinnam wiedzieć o co pytać , na co się zgodzić w razie czego ?
Merlinka

#2 OFFLINE   robek86a

robek86a

Zbanowany

• 75 postów

Napisany 08 grudnia 2009 - 09:42

Cześć merlinka odpiszę Tobie bo to wypada :)sorry ale w okolicy Olkusza nie znam żadnego mechaniora ,ale za to w mojej okolicy jest ich kilku;)jak bys była koło Słomnik to polecam się z pomocą w doborze.A z racji wycieku ze skrzynki to poszedł albo simmering albo uszczelka koszty części znośne .ale wiesz jak podjedzie kobieta (taka jest prawda sorry) to z reguły goście tzn.mechece chcą wydoić jak najwięcej kasy za nic!!!!!a że to padło i to najlepiej wysłać omcią kogoś kto kuma o co chodzi.pozdrawiam i.........zapraszam na nasze klubowe SPOTY niedzielne :D mało nas:(
ps.zapytaj na PW Bobasa !
"tylko twardziele pierdzą przy laniu":pet:

#3 OFFLINE   Bobas

Bobas

Nr.Klubowy 327

• 532 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: 2.2 16v Z22XE

Napisany 08 grudnia 2009 - 10:23

merlinka73 hmm jeśli chodzi o Olkusz to też nikogo tam nie znam i nie moge ci polecić, ale jak byś sie wybrała do kraka to masz do wyboru do koloru zaczynajac od Servisu Opla po warsztaty wszedzie mam znajomych wiec napewno cie nie oszukaja a powiedza prawde :) Gdybyś sie zdecydowała to tel do mnie 888 118 906

#4 OFFLINE   merlinka73

merlinka73

:)

• 15 postów

Napisany 08 grudnia 2009 - 10:24

Witaj Robciu , Ta wsza męska mentalność że jak kobieta to guzik wie , to nie prawda o automatach mam więcej pojęcia teoretycznego oczywiście niż mój małżonek. I uwierz mi że lepiej dopilnuję niż on , faceci w warsztacie tego nie cierpią jak o wszystko pytam i znam ceny . Znalazłam tutaj kiedyś na forum wsparcie techniczne i dlatego pytam raz jeszcze i dziękuję za radę ale wybieram się to mechaniora sama tylko powiedzcie mi ile oleju mniej więcej wchodzi do skrzyni w omedze 2,5 benzyna. bo wiem jaki mam nieć kolor wrazie wymiany ale nie wiem ile litrów wchodzi?

przed chwilą umówiłam się w Olkuszu do Niewiary ma dobrą podobno dobrą opinię na tym terenie. Zobaczymy :) po pierwszej rozmowie z nim przekonałam się że wie więcej niż ja to już jest nie żle :) a dzwoniłam do 6 warsztatów :))))

Bobas a może polecisz dobrego elektryka od ABS ?

gdzieś mi kable poszły i żaden macher nie może sobie poradzić.

Byłam i jestem w szoku Robciu miał rację , kazali zostawić auto na 3 dni koszt wymiany filtra,oleju i uszczelek i czegoś tam jeszcze + robocizna 1200zł . masakra jakaś . Oczywiście grzecznie podziękowałam i powiedziałam że się zastanowię jak usłyszałam że trzeba do tej operacji wyjąć skrzynię. Płakać mi się chce - chłopaki czy w tym kraju nic się nigdy nie zmieni ? Wszędzie człowieka rąbią jak w tej reklamie mBanku.
Merlinka

#5 OFFLINE   robek86a

robek86a

Zbanowany

• 75 postów

Napisany 08 grudnia 2009 - 19:10

kochana to za taką cenę 1200zł:confused:to kupisz dobrą używkę i montaż na pewno tego nie przekroczy a nie mówiłem!!!!spoko spróbuj u innego szpeca;)
"tylko twardziele pierdzą przy laniu":pet: