WITAM!
koledzy, zglaszam sie z nowym problemem.
zauwazylem ostatnio jak zaczela spadac temperatura ze autko lepiej sie zbiera i silniczek ladniej pracuje a to wszystko kiedy mamy temperature ponizej 7°C. zadnych bledow nie wywala tak mysle ze to moze byc przeplywomierz ale nie mam pewnosci. wiec troszke mi szkoda wywalas banknoty na nowa bo malo nie kosztuje ale inaczej pewnie sie nie dowiem haha. dobra to na razie tyle .
dziekuje za podpowiedzi!
2,2dti :tank:

Nowy, dziwny problem
Rozpoczęte przez
python
, 02 gru 2009, 08:07
3 odpowiedzi na ten temat
Napisany 02 grudnia 2009 - 08:07
Napisany 04 grudnia 2009 - 22:56
naturalną sprawą że im zimniejsze powietrze do cylindrów,tym auto mocniejsze.u mnie między upałami,a zimą jest duża różnica,a raczej wszystko sprawne.:tank:
Napisany 06 grudnia 2009 - 02:59
mi przy tych temperaturach to demba staje . musisz sprawdzić błędy na kompie i będziesz wiedział co jest przyczyną twoich problemów
[SIGPIC][/SIGPIC]Jeżeli fotoradar strzeli ci fotkę to znaczy że masz za wolne auto 
Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski
Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]

Nie próbuj przechytrzyć fotoradaru ! bo tylko mi zdąży zrobić zdjęcie samej maski

Jeżeli masz jakieś pytanie lub chciał byś znaleźć odpowiedź na twoje pytanie to tu masz rozwiązanie i odpowiedź na twoje pytanie [KLICK]
Napisany 08 grudnia 2009 - 09:44
jak juz pisalem bledow nie ma! dziwi mnie tez to ze silnik o wiele spokojniej pracuje (ciszej). to juz moja piata omega ale pierwsza jako diesel i musze przyznac z benzynkami nie mialem nigdy zadnych problemow, cos mnie pokusilo na diesla i masz ci los....