Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Sylwester na Słowacji

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
5 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   Exec

Exec

Pierwszy Drifter OKP

• 1 568 postów
  • Województwo: mazowieckie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 16 listopada 2009 - 00:55

Słuchajcie planuję wybrać się na sylwestra na Słowację ekipą 8-10 osób. Przeglądam dziesiątki ogłoszeń w necie i już głupieje :)
Chcemy wynająć jakąś chatkę na około 5 dni, względnie niedaleko jakichś rozsądnych pagórków, aby się trochę na nartach poślizgać. Może macie jakieś znajomości, lub możecie polecić jakieś konkretne miejsce, w którym już byliście?
Nie potrzeba mi żadnych luksusów, byle chociaż łazienki były schludne...

#2 OFFLINE   michal987654321

michal987654321

Zbanowany

• 1 677 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 16 listopada 2009 - 17:09

Widzę że wyborem kraju kierowały nie tylko góry/narty, ale ceny alkoholu, którego wtym czasie pochłania się nieokreslone ilości :D :D

#3 OFFLINE   lendio

lendio
  • 3 116 postów

Napisany 16 listopada 2009 - 17:15

Widzę że wyborem kraju kierowały nie tylko góry/narty, ale ceny alkoholu, którego wtym czasie pochłania się nieokreslone ilości

Michal niejestes na czasie :) na slowacji sa prawie identyczne ceny jak u nas >> co wiecej na stokach jest drozej.

#4 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 16 listopada 2009 - 18:25

co wiecej na stokach jest drozej.

te same ceny, ale u nas PLN a u nich w eurosach ;).. u nas karnet za 10 zjazdów 15zł, a u nich 15E ;)

#5 OFFLINE   michal987654321

michal987654321

Zbanowany

• 1 677 postów

Napisany 16 listopada 2009 - 19:02

te same ceny, ale u nas PLN a u nich w eurosach ;).. u nas karnet za 10 zjazdów 15zł, a u nich 15E ;)

Michal niejestes na czasie :) na slowacji sa prawie identyczne ceny jak u nas >> co wiecej na stokach jest drozej.

Łooo to ładnie zamuliłem :D xD
Będąc pare latek temu, było naprawdę tanio... :)

#6 OFFLINE   Madzia

Madzia
  • 1 288 postów

Napisany 17 listopada 2009 - 10:34

Na początku roku spędziłam kilkanaście pięknych dni na Słowacji i polecam bardzo gorąco Największy ośrodek sportów zimowych "Chopok Północ & Południe" - jeśli chodzi o jazdę na nartach to jest rewelacja!!!! Deczko lepszy jest Chopok Północ bo jest wiecej tras narciarskich. Ludzi co prawda nie mało, ale jest "kanapa 8 osobowa" więc daje radę. Poza tym jest wiele innych wyciągów w wyższych pariach i naprawdę nie ma tłoku na stokach. Polecam w 100%. Mam cennik, ale niestety jeszcze w Sk .
Miałam przyjemność odwiedzić jeszcze "Velka raca". Troszkę mniejszy kompleks, ale też rewelacyjny. Przy "Velka raca" mogę polecić nocleg w pensjonacie 3 gwiazdkowym, oddalonym 400 metrów od centrum, "Penzion RaMi".
Mam również cennik zjazdów na "Velka raca", ale jeszcze w Sk.