Co myślicie o takiej operacji? Próbował ktoś już może tego?
Cała instalacja jest taka sama, jakbym chciał zmienić sam komputer wystarczy go przepiąć i wszystko pasuje więc sądze że to kwestia samego oprogramowania jest. Skoro w telefonach da się wgrywac z innych modeli to może i tu też.

Firmware ze STAG 300+ do STAG 300
Rozpoczęte przez
damian0708
, 25 paź 2009, 11:46
4 odpowiedzi na ten temat
Napisany 25 października 2009 - 11:46
Napisany 25 października 2009 - 18:55
zrobisz po prostu upgereade oprogramowania do wersji 5.0.0.17 i tyle.
na pewno nie będziesz miał funkcji obsługiwanych przez "+" czyli w sumie nie tak wiele stracisz.
Dla mnie zamiana sterownika nie ma sensu - upgreade oprogramowania ma.
na pewno nie będziesz miał funkcji obsługiwanych przez "+" czyli w sumie nie tak wiele stracisz.
Dla mnie zamiana sterownika nie ma sensu - upgreade oprogramowania ma.
Napisany 25 października 2009 - 20:00
A czemu nie będzie funkcji z plusa? Jak wgram oprogramowanie z plusa to nie bedzie jego funkcji? Czyli ustawienie dawki gazu w zależności od temperatury i do każdych obrotów i ta mapa 3D?
Napisany 26 października 2009 - 12:05
po prostu nie będzie i już
To oprogramowanie multifunkcyjne i samo rozpozna co masz i co ma wgrać
tak jak ja nie mogę do plusa wgrać Premium. To chyba oczywiste że producent się zabezpiecza przed takimi praktykami - to raz - wiadomo polityka cen.
a dwa - że różne są rozwiązania elektroniki.
a trzy - po prostu się nie wgra i rzuci komunikatem o niepoprawnej wersji i że wymaga innej o numerze....
To oprogramowanie multifunkcyjne i samo rozpozna co masz i co ma wgrać
tak jak ja nie mogę do plusa wgrać Premium. To chyba oczywiste że producent się zabezpiecza przed takimi praktykami - to raz - wiadomo polityka cen.
a dwa - że różne są rozwiązania elektroniki.
a trzy - po prostu się nie wgra i rzuci komunikatem o niepoprawnej wersji i że wymaga innej o numerze....
Napisany 26 października 2009 - 16:20
No premium sie na pewno nie wgra bo tamten sterownik wpinany jest pod OBD2