daktyl, zarażaj się

.. to pozytywne zarażenie

.. ja tylko szukam pomysłów .. chciałbym jeszcze coś przerobić, zamontować...
Z dodatków mam jeszcze woltomierz, pokazuje napięcie w instalacji (widać go na zdjęciu w liczniku) , widoczne diodki po prawej stronie navi to kontrolki od sterowania niektórymi funkcjami auta przez SMS'y, a mała świecąca dioda po jego lewej stronie to .. sygnalizacja włączonego wykrywacza fotoradarów, oczywiście jest on zabudowany .. przy navi sa wyprowadzone tylko jego kontrolki ... Ten antyfotoradar to oczywiście tylko na próbę zamontowałem, bo nie wolno czegoś takiego, zaraz po napisaniu posta go rozmontuje

Wszystkie z wymienionych modyfikacji (i jeszcze więcej nie opisanych, bo nie mam ich zdjęć) jest sterowane przyciskami i przełącznikami które znajdują się po lewej stronie radia.
Białe podświetlenie licznika .. (kiepsko wyszło ale na żywo bomba) to nie zamiana żarówek na diody ... pewnie się pośmiejecie ale pod pleksę na której przyklejona jest skala poprzyklejałem białe diody smd ... po ok 3 diody pod znak, czyli kreskę i wartość ( np. "-- 120"), pod same kreseczki po dwie diody

... ogólnie w całym aucie jest ponad 200 diod smd

.. wiem wiem że masakra ...ale świeci SUPER, wskazówki świecą na czerwono ... działa ściemnianie ... licznik robiłem jak byłem chory i musiałem siedzieć tydzień w domu, więc żeby się nie nudzić ... a diody miałem z odzysku, pracuję w serwisie gsm, diody odlutowywałem z uszkodzonych klawiatur ..
To na razie tyle

.. zrobi się cieplej to pewnie porobię jeszcze coś .. jak ktoś ma jakieś pomysły to chętnie wysłucham