dobra ... to do poniedziałku nie czekam ... pisze to co na 100% jest pewne

Zachodniopomorskie
Spot 10/11.10.2009r.
Gryfice[ godz: 12:00
Miejsce:Gryfice , ul. Sienkiewicza 51
Propozycja:Zbiórka pod moim domem … krótki przejazd ulicami moich małych Gryfic;) (tak by może np.: tych parę omeg Gryfickich zobaczyło że istniejemy) …( mile widziane flagi, banery klubowe, ulotki, itp… ja na razie jeszcze nic takiego nie posiadam ale niedługo mam zamiar przygarnąć

), … jakiś może krótki postój na Placu Zwycięstwa (o ile będzie miejsce do parkingu) … Powrót do mnie … zapewniam na miejscu (czyli na ogrodzie) .. ognisko i smażenie kiełbasek, grill :grill:… mam daszek/mały parawan ogrodowy także nie zmokniemy jakby co:metal:, kilka krzesełek, stoliki, ławkę, jakąś muzę:zabawa: … kiełbare na ognicho i grila Weście ze sobą we własnym zakresie lub kto co woli … znajdzie się parę miejsc na ogrodzie by zaparkować auta i tu sprawa tylko do Was bo..

możemy sobie zrobić spota
10/11 lub np.:
11 czyli
dwa lub jeden dzień … właściwie to kwestia spania na dwa dni (jeśli widzi się wam spać np.: w namiocie lub w aucie:looz: to ok. miejsce jest:ok:, namiot rozbijać śmiało (ale zimno) albo tak jak
Roozga mi powiedział
„mam webasto:D” to byśmy sobie zakończyli sezon do białego rana :w_morde: . Będziemy chętni na jeden lub dwa dni to z mojej strony nie ma żadnego problemu:razz: … więc decyzja do Was …
10/11.10 czy
10 lub 11.10??, chyba że ktoś coś jeszcze zaproponuje?

.
Myśle że będzie fajnie:welcom:
Kto chętny??1. kris_k.i

2.
3.
4.
5.
6.
.
.
.