WITAM
dziś kupiłem Nokię 63 10 bo taki symbol jest na uchwycie w zestawie,włożyłem kartę do obudowy telefon i nic radio się całkiem wyciszyło,moje radio to Siemens NCDC 2013 na wyświetlaczu mam komunikat external audio source czy jakoś tak i nic nie działa,wykręcam nr i tylko w telefonie słychać,w telefonie też wł akcesoria zestaw samochodowy,i dalej nic,proszę o pomoc jak to ma działać,może coś źle podłączyłem może trzeba jakiej kombinacji jakiś pin kod itp,telefon nie odnajduje żadnych urządzeń audio,Pozdrawiam
Koledzy,a może ktoś montował taki zestaw i opisze jak to działa?

zestaw głośnomówiący Nokia Omega C
Rozpoczęte przez
bart111
, 19 wrz 2009, 15:36
2 odpowiedzi na ten temat
Napisany 19 września 2009 - 15:36
Napisany 07 lipca 2011 - 15:07
witam, wszystkich użytkowników, mam pytnie wczoraj podłączono mi moją omege pod komp. wracając z warsztatu wyświetlił mi się napis external audio source. Co to oznacza i jak pozbyć się go z ekranu na stałe, do tego nie wyłącza mi się radio po wyjęciu kluczykóów ze stacyjki jak wcześniej miało to miejsce. Moja omega to b FL © z 2002r.
Z góry dzięki za odpowiedź?
Z góry dzięki za odpowiedź?
Napisany 08 czerwca 2012 - 08:37
musisz wejsc w ustawienia radia tam gdzie masz liste stacji daj settings i tam bedzie "auto...store"czy cos takiego, nie pamietam dokładnie ale tez miałem ten problem i tam sie to w ustawieniach zmienia ...bardzo proste
i po wyjeciu kluczyka powinno sie wylaczac samo...
i po wyjeciu kluczyka powinno sie wylaczac samo...