Gokarty na zlocie
Napisany 18 września 2009 - 12:20
http://www.gorakamiensk.nazwa.pl/
jesli tak .. to moze wartoby bylo zarezerować teroche czasu?
Napisany 18 września 2009 - 12:25
.
Napisany 18 września 2009 - 12:34
hej to świetny pomysł jestem za:driver::driver::driver:
ja mam same świetne pomysły

Napisany 18 września 2009 - 13:41

Napisany 18 września 2009 - 14:46
[SIGPIC][/SIGPIC]
Napisany 18 września 2009 - 15:15
Pany i panie tor saneczkowy jest rewelka i warto a gokarty też fajne tylko 10 min jazdy kosztuje 20zł ,gokarty czasem "dziwnie" gasną nawet ze 3 razy w ciągu tych 10 min i za specjalnie nie chcą za szybko odpalać.Pytanie tylko czemu :confused:
to taniej niż w Poznaniu ...
Cena dość standardowa.
a co do szybkości - no bo to już tak jest na tego typu sprzęcie... są zdławione specjalnie, ze względów bezpieczeństwa.
Wyobraź sobie, ze siedzisz w tym czyms, a to coś rozpędza sie do ok 40km/h (choc te w poznaniu prawie do 60) .. i teraz Tobie gaśnie gokart .. a jakiś dureń wjeżdza na Ciebei z taką prędkością...
40km.h wystarczy, zeby zrobic komuś krzywde, a jechać tym moze .. każdy
Napisany 18 września 2009 - 15:41
to taniej niż w Poznaniu ...
Cena dość standardowa.
a co do szybkości - no bo to już tak jest na tego typu sprzęcie... są zdławione specjalnie, ze względów bezpieczeństwa.
Wyobraź sobie, ze siedzisz w tym czyms, a to coś rozpędza sie do ok 40km/h (choc te w poznaniu prawie do 60) .. i teraz Tobie gaśnie gokart .. a jakiś dureń wjeżdza na Ciebei z taką prędkością...
40km.h wystarczy, zeby zrobic komuś krzywde, a jechać tym moze .. każdy
Dokladnie tak jak mowisz,zdlawione sa specjalnie,zeby sobie i innym krzywdy nie zrobic.
Nawet jadac 40 km/h to ma sie niesamowita frajde i zabawa jest przednia.W szczecinie jest tor gokartowy na swierzym powietrzu na ktorym kiedys byly organizowane mistrzostwa Polski i jest tez na hali(nowo wybudowany).Jezdzilem na tych dwoch i powiem wszystkim ktorzy nie mieli okazji posmakowac tego typu atrakcji,ze WATRO

Napisany 18 września 2009 - 15:44
popieram kolege jezdziłem 1 raz jak do tej pory i juz nie moge sie doczekac a popzec moga mnie koledzypowiem wszystkim ktorzy nie mieli okazji posmakowac tego typa atrakcji,ze WATRO
kolo72 s1 cichy (to jak chłopaki rewanż)
.
Napisany 18 września 2009 - 16:51
Te w Poznaniu latają troszkę więcej, a frajda, to jest jak się załapiesz na wyjechanie z toru gdy zacznie padać deszcz, o hamowaniu nie myślDokladnie tak jak mowisz,zdlawione sa specjalnie,zeby sobie i innym krzywdy nie zrobic.
Nawet jadac 40 km/h to ma sie niesamowita frajde i zabawa jest przednia.W szczecinie jest tor gokartowy na swierzym powietrzu na ktorym kiedys byly organizowane mistrzostwa Polski i jest tez na hali(nowo wybudowany).Jezdzilem na tych dwoch i powiem wszystkim ktorzy nie mieli okazji posmakowac tego typu atrakcji,ze WATRO

Frajda jest, można się nieźle zabawić, tylko przydało by się sprzęgło, żeby na zakrętach nie tracić tak bardzo na obrotach i pobawić się w przegazówkę. Gdyby nie odstraszająca cena 64(?) zł za 20 minut w Poznaniu, to byłoby naprawdę atrakcyjnie

Napisany 18 września 2009 - 17:17
Gdyby nie odstraszająca cena 64(?) zł za 20 minut w Poznaniu, to byłoby naprawdę atrakcyjnie
nie wiem gdzie Ty jeździles.
1 przejazd na krytym torze (Kinepolis) to 12min i kosztyje chyba 30zł
miniGP (2x12min) kosztuje 50, czy 55zł
plus oplata roczna za karte klubową 10 zł
Napisany 18 września 2009 - 17:19

Napisany 18 września 2009 - 17:21
nie wiem gdzie Ty jeździles.
1 przejazd na krytym torze (Kinepolis) to 12min i kosztyje chyba 30zł
miniGP (2x12min) kosztuje 50, czy 55zł
plus oplata roczna za karte klubową 10 zł
Dolicz kartę i kominiarkę i nie jest tak kolorowo.Mini Grand Prix:
Grupa kartingowa 2 x 12 min.
Minimum 6 uczestników.
Tylko z rezerwacją.
Wstępny wyścig: 12 min.
Wyścig: 12 min.
Cena:
Dorośli poza godzinami szczytu: 54 PLN
Dorośli w godzinach szczytu: 64 PLN
Napisany 18 września 2009 - 19:09
Widzisz nie jeździłem jeszcze dlatego nie wiedziałem.Dzięki za info i do zobaczyska mistrzu:Da co do szybkości - no bo to już tak jest na tego typu sprzęcie... są zdławione specjalnie, ze względów bezpieczeństwa.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Napisany 18 września 2009 - 20:20
My zawsze bierzemy poza godzinami szczytuDorośli poza godzinami szczytu: 54 PLN

Napisany 19 września 2009 - 09:38

chyba że się boisz że przegrasz