Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Koniec BP PartnerClub

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
20 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów
  • Województwo: małopolskie
  • Auto: Nie mam Omegi
  • Silnik: nie mam Omegi

Napisany 16 września 2009 - 19:44

Jak pewnie wielu tankujących zauważyło nie ma od dzisiaj już BP Partner Club.. tzn niby jest, ale jest nowy program, nowe karty, nowy katalog.. Payback..

jak myślicie wyjdzie nam to na dobre.. niby in plus jest to, że punkty możemy zbierać w wielu miejscach (podobnie jak na premium Club).. jak dla mnie wielkim plusem są punkty za zakupy na allegro..

Ciekawe czy będą rozszerzać o nowe firmy..

Ja kartę wymieniłem.. fajnie, bo mi zrobili ilość punktów na BP x 1.5, więc coś tam więcej.. porównywałem ilości punktów przed i po i zmian większych nie widzę, więc niby nie ma problemu..:metal:

#2 OFFLINE   Spooky V6

Spooky V6
  • 294 postów
  • Województwo: dolnośląskie
  • Auto: Omega A
  • Silnik: 1.8 18NV gaźnik

Napisany 16 września 2009 - 20:37

Ja dzis tez wymienilem karte na BP na nowa i ponownie zapisalem sie do ich nowego programu :) Liczba punkcikow wzrosla i mozna zbieraz je nie tylko tankujac :)
Zgodze sie tak samo z kolega ze dzieki Allegro mozna sobie dostukac punkcikow :)

#3 OFFLINE   wodzu530

wodzu530
  • 132 postów

Napisany 16 września 2009 - 23:11

własnie dzisiaj tankowałem i myslałem ze im sie komputer jeb nal przy naliczaniu punktów bo uzbierałem 1012 a po dzisiejszym tankowaniu na paragonie widniało 1518 pkt a zalałem tylko 30l ON ale nabili mi na stara karte.

#4 OFFLINE   bogumil.s

bogumil.s

made in france

• 4 238 postów

Napisany 17 września 2009 - 17:05

ja karty 3 do jednego konta dostałem dziś pocztą ale z Payback

#5 OFFLINE   jacekczewa

jacekczewa

jacekczewa

• 2 630 postów

Napisany 17 września 2009 - 20:50

odnosnie punktów i nagród w BP - koleg jezdzi w pewnej firmie ciężarowka, firma ma jakies 30-40 ciężarówek i wszyscy tankują sie na BP , no i uzbieral sobie troche punktow, dostal jakies patelnie, pozniej komplet łyzek kuchennych, wkretarke a na koncu rower treningowy stacjonarny, jakiez było żdziwiene jak po pewnym czasie do firmy przyszla nota ksiegowa o zaplacenie podatku od tego roweru hehe, kobitka ktora prowadzi ksiegowośc zrobiła oczy no ale po numerach karty płatniczej sprawdziła , kolega zapłacił podatek i wszyscy dostali zakaz tankowania na BP hehehe

#6 OFFLINE   Beny

Beny

x30ben

• 4 042 postów
  • Województwo: pomorskie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 3.0 V6 X30XE

Napisany 17 września 2009 - 21:19

Yyyy... tak apropo to w siecie Orange był program Profit. Od przedwczoraj już nei ma programu Profit ale też jest Payback... więc chyab jedno z drugim ma jakieś powiązanie...
Dodany obrazek

ZWYKŁY KLUBOWICZ

#7 OFFLINE   bogumil.s

bogumil.s

made in france

• 4 238 postów

Napisany 17 września 2009 - 21:21

tak samo jest w Realu ich karty też zmieniły się na Payback - włąśnie sprawdziłęm jak byłem

#8 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 18 września 2009 - 06:36

co do orange to jest taka kicha, że wszystkie punkty przepadły.. i nie można mieć payback'a jeśli ma się umowę na firmę

#9 OFFLINE   Eddek

Eddek

Superupierdliwiec

• 110 postów

Napisany 18 września 2009 - 10:12

A ja se zbieram Shellowe punkty, Statoilowe punkty i Orlenowe punkty :)
Tak dla urozmaicenia sobie zycia na stacjach :)

#10 OFFLINE   DzerY

DzerY

"Boso ale w ostrogach"

• 42 postów
  • Województwo: łódzkie
  • Auto: Omega B
  • Silnik: 2.0 16v X20XEV

Napisany 20 września 2009 - 21:42

Właśnie wymieniłem starą kartę na nową-bardziej kolorową :)

#11 OFFLINE   Czarny

Czarny
  • 832 postów

Napisany 20 września 2009 - 21:51

Ja zbieram Punkty na Orlenie...i co..biore za nie tylko Paliwo..bo po przeliczeniu ich na flote (kase) to reszty (inne nagrody ) sie nie opłaca brac ...taniej kupie na allegro te rzeczy niz oni maja w ofercie

#12 OFFLINE   krzysiek

krzysiek
  • 364 postów
  • Województwo: wielkopolskie

Napisany 26 września 2009 - 19:14

A czy ktoś z tą kartą z BP opłacał np. Orange lub TP? Na jakiej zasadzie to działa? Czy ja u każdego partnera muszę mieć kartę czy ta jedna wystarczy?

#13 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 26 września 2009 - 19:17

krzysiek stara karta jest nieważna.. przy tankowaniu jak masz starą kartę dadzą Ci nową.. tą nową kartę możesz zarejestrować do swojego konta na orange i TP.. na orange nie ma już programu profit.. kichę jaką orange zrobiło to to, że jeśli masz nr zarejestrowany na firmę to nie możesz doładowywać punktów.

A czy ktoś z tą kartą z BP opłacał

nie wiem co rozumiesz przez opłacał, ale ta karta nie służy do płacenia

#14 OFFLINE   krzysiek

krzysiek
  • 364 postów

Napisany 26 września 2009 - 19:22

Może nie jasno napisałem.

Zmieniłem starą kartę BP PartnerClub na Kartę Payback. Zarejestrowałem ją na payback.pl, dopisałem drugą kartę żony, którą dostałem również na BP.

Piszą: Jedna karta- wielu partnerów.
Więc jak teraz przy opłacaniu rachunków oranje czy tepsy naliczyć punkty w programie?

#15 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 26 września 2009 - 19:25

Więc jak teraz przy opłacaniu rachunków oranje czy tepsy naliczyć punkty w programie?

musisz podać nr karty na stronach orange (jeśli nie masz konta musisz założyć).. podobnie na allegro.. (jak będziesz podawał nr karty to nie ten, który rejestrowałeś, ale cały który masz pod kodem kreskowym)

#16 OFFLINE   krzysiek

krzysiek
  • 364 postów

Napisany 26 września 2009 - 19:28

Aha, zaraz na orange sprawdzę, dzięki chomiczku!:piwo2:

Edit:

Wyskakuje, że nieprawidłowy nr karty. Wpisywane cyferki spod kodu kreskowego :nie_wiem:

#17 OFFLINE   chomiczek

chomiczek

Administrator

• 15 postów

Napisany 26 września 2009 - 19:32

spx :D

#18 OFFLINE   Soseq

Soseq

Black is beautiful :)

• 3 425 postów
  • Województwo: śląskie

Napisany 27 września 2009 - 16:50

a ja tankowałem przed wyjazdem na Zlot i nabili mi punkty na starą kartę BP i nawet nie zaproponowali wymiany na kartę payback - no chyba że sam muszę się upomnieć??

Byłem na:
III Zlot - Lidzbark Warmiński 2007, IV Zlot Kobyla-Góra 2007, V Zlot - Ślesin 2008, VII Zlot - Bocheniec 2009, VIII Zlot - Wawrzkowizna 2009, IX Zlot - Czaplinek 2010, X Zlot Ślesin 2010, XI Zlot - Żagań 2011, XII Zlot - Toruń 2011, XIII Zlot - Ślesin 2012, XIV Zlot Skwierzyna 2012, XV Zlot - Zakrzewo 2013, XVI Zlot - Częstochowa 2013

II Miejsce Car-Audio V Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio VII Zlot Bocheniec, I Miejsce Car-Audio VIII Zlot Wawrzkowizna, II Miejsce Car-Audio X Zlot Ślesin, I Miejsce Car-Audio XI Zlot Żagań, II Miejsce Car-Audio XII Zlot Toruń, I Miejsce Car-Audio XIII Zlot Ślesin

#19 OFFLINE   krzysiek

krzysiek
  • 364 postów

Napisany 27 września 2009 - 17:44

Bracholowi też niezaproponowali, a na koszulce sprzedawcy wielki napis, że "pomogę Ci przelać Twoje punkty"... Może trzeba się upomnieć, choć mnie sam zaproponował.

musisz podać nr karty na stronach orange (jeśli nie masz konta musisz założyć).. podobnie na allegro.. (jak będziesz podawał nr karty to nie ten, który rejestrowałeś, ale cały który masz pod kodem kreskowym)

No i jednak nie te cyferki pod kodem kreskowym, ale te co są NUMEREM PAYBACK. Te co są drobnym druczkiem jakby były już wpisane i dalej te 10 cyferek wytłuszczonych.

#20 OFFLINE   Tobiasz86

Tobiasz86
  • 207 postów
  • Województwo: podkarpackie

Napisany 30 września 2009 - 11:14

a ja mam dwie karty bp, czy jest szansa że zsumują mi punkty z dwDruga sprawaóch na jedną? Druga sprawa: dostałem możliwość wymiany karty płatniczej, właśnie na taką co będzie mi zbierała punkty pay, jeżeli skożystam to czy w razie potrzeby mogę użyć punktów z banku i tych z bp?