Klakson-fanfara z kompresorem - opinie
Napisany 01 września 2009 - 17:13
Napisany 01 września 2009 - 17:20

Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Nie pij za kierownicą, stukniesz kogoś w zderzak i sobie rozlejesz.
Napisany 01 września 2009 - 17:30
niepotrzebne wywalanie kasy na coś co nie przystoi do omegi trąci trochę WT ale zaznaczam żeby nie było to tylko moje odczucie zwykłe dobre sygnały w zupełności wystarczą
Zgadzam sie w 100%.
To tylko moja opinia:(
Napisany 01 września 2009 - 17:33
Napisany 01 września 2009 - 17:56
Urbino 18
Powszechnie wiadomo że coś jest niemożliwe do zrobienia, aż przyjdzie ktoś kto nie wie że to jest niemożliwe i to zrobi
Napisany 01 września 2009 - 18:12
np. takie : http://moto.allegro...._i_donosny.html zobacz jaka cena;) albo te ; http://moto.allegro....glosny_hit.html
Faktycznie, cena strasznie niska. Ale ciekawe czy nie idzie w parze z niską trwałością/jakością... Po Twoim pierwszym poście zacząłem zastanawiać się nad używanym oryginałem firmy Hella do Omegi A:)
Napisany 01 września 2009 - 18:41
Urbino 18
Napisany 01 września 2009 - 18:44
np. takie : http://moto.allegro...._i_donosny.html zobacz jaka cena;) albo te ; http://moto.allegro....glosny_hit.html
mam takie czerwone u siebie juz dwa lata a ile poprzedni wlasciciel to niewiem
trabi bardzo fajnie nie gorzej niz oryginal
kupuj takie i bedziesz zadowolony tylko zamontuj w miejscu z ktorego nie odleca bo u mnie byly pod zderzakiem i z jednego polowa zostala ale trabi nadal:D
Napisany 01 września 2009 - 20:33
mam takie czerwone u siebie juz dwa lata a ile poprzedni wlasciciel to niewiem
trabi bardzo fajnie nie gorzej niz oryginal
kupuj takie i bedziesz zadowolony tylko zamontuj w miejscu z ktorego nie odleca bo u mnie byly pod zderzakiem i z jednego polowa zostala ale trabi nadal:D
Skoro tak, to chyba się na nie zdecyduję. Chociaż ostatnio też miałem taki podwójny, ale od początku kiepsko działał, na ogół się nie uruchamiał. Słychać było takie stuknięcie przy naciśnięciu kierownicy. Na ogół jeśli już zatrąbił to tylko jedna trąbka. W końcu się wkurzyłem (po jakichś trzech latach:)) i odłączyłem jedną trąbkę, przy czym urwały się zardzewiałe wsuwki (obydwie). Został mi tylko wysokotonowy i o dziwo działa sprawnie, choć sam jest słabo słyszalny (dlatego muszę wymienić). Najważniejsze, że reaguje za każdym razem. Nie jestem biegły z elektryki, ale trochę poczytałem w necie na temat problemów z trąbką i to co mi się przytrafiło wygląda na słabą masę.
Napisany 05 października 2009 - 09:52
Napisany 05 października 2009 - 22:30

Napisany 06 października 2009 - 09:34
Jakbyś dorwał jakąś ze starej lokomotywy, to mogłaby być z tego niezła frajda
:duze_hihi:Ja też taki chce!

Napisany 06 października 2009 - 12:57
Napisany 06 października 2009 - 21:08
Miałem kiedys od pociągu tylko nie wiem gdzie mi sie zapodziało to cudenko tylko trzeba by było jakąs spręzarke dokupic ,,,
To poszukaj

Napisany 06 października 2009 - 21:26
Miałem kiedys od pociągu tylko nie wiem gdzie mi sie zapodziało to cudenko tylko trzeba by było jakąs spręzarke dokupic ,,,
pod butlę z gazem podepnij od razu będziesz miał miotacz:D a tak w temacie to poco to montować chyba żeby te filmiki kręcić bo tym kogoś zabić można jak ma słabą pukawę
Urbino 18
Napisany 07 października 2009 - 17:51

Napisany 07 października 2009 - 23:29
...dział tuningu się prężnie rozwija :metal:
Napisany 10 października 2009 - 23:13
Rysiu poszukaj a ją chętnie ją "przygarne" i dorobie reszteMiałem kiedys od pociągu tylko nie wiem gdzie mi sie zapodziało to cudenko tylko trzeba by było jakąs spręzarke dokupic ,,,

a potem na ślubach.......