Spot wrześniowy 20.09.2009 r.
Napisany 26 sierpnia 2009 - 19:29
Kto chętny na spota we wrześniu?
Trzeba się zastanowić gdzie i kiedy?
Może wspólny spocik z forumowiczami z pomorskiego?
Napisany 26 sierpnia 2009 - 22:16
w pomorskim się wypowiedziałem, także może jutro uda mi się zrobić zdjęcia to wkleję i ocenicie:D
lista (gdzie by nie było)
1. mrogal + ivcia
2.
+ pewnie moi nieśmiali koledzy co wymiękali na spoty do tej pory, ale miejscowy to chyba nie odpuszczą

gdyby to było w tę sobotę.... http://www.glospasle...ykul/23638.html
Napisany 26 sierpnia 2009 - 22:40
Miejsce: ???????????
Data: ??/09/2009 (ja proponuje 19 lub 20)
Atrakcje: palenie gum (nie tych do żucia), grill (nie z opon), meczyk Warmia-Mazury vs Pomorze ...
Lista:
1. mrogal + ivcia
2. marx74 (jak zwykle z moimi 2 facetami)
3.
Napisany 27 sierpnia 2009 - 10:55
piłka jak najbardziej hehehe

Napisany 27 sierpnia 2009 - 13:09

miejsce:
z doświadczenia - szbciej wypali data niedzieli niż soboty, bo co niektórzy pracują...
Napisany 27 sierpnia 2009 - 13:22
gdyby SPOT miałby być w moich stronach, to z Szeryfem rozmawiałem - możemy pokopać piłę, przeciągać linę ( WM - Pom), stoły biesiadne nam wystawią, nawet jak będziemy chcieli to możemy zająć teren caaaały...
:grill:
miejsce:
z doświadczenia - szbciej wypali data niedzieli niż soboty, bo co niektórzy pracują...
no świetne miejsce , na grilla i piłę
Napisany 27 sierpnia 2009 - 13:29

nie wiem czy we wrześniu będzie czynne, ale jakieś fryty tam mieli :mrgreen:
w tym miejscu były i terenówki i VV:D
ale Omegi jeszcze nie...

Napisany 27 sierpnia 2009 - 14:04

Miejscówa spokooooooo
Niedziela 20/09/2009 od samego rańca czyli jakoś przy kościelnej godzinie (12:00) ?
Byśmy wylecieli jakoś z Olsztyna i zabierali po drodze (Sitas itp), a z czasem złaczyli się z resztą z Nidzicy i Działdowa itp

PS na tym kawałku prostej można i jakąś 1/4 mili zrobić miedzy regionalną

Tylko trzeba jakąś kamerke fajną załatwić i aparacik, bo szykuje się fajna atrakcja, która trzeba zrelacjionować i chwalić się możliwościami organizacji

Napisany 27 sierpnia 2009 - 14:19
Napisany 27 sierpnia 2009 - 14:26
Tylko teraz pytanie do mrogal czy wjazd za free, czy czapka z głowy i między ludzi, co by składeczke zrobić

Bo i tak chyba trzeba pomyśleć o jakiejś przysłowiowej dyszce od autka, co by kupić jakąś kiełbe albo kuraka lub steka na grillca, no i napoje, wungel itp.
Może jakiś konkursik na slalomik omeszkami.
A i puście liste no i uzupełniajcie ją.
Data: prawdopodobnie niedziela 20/09/2009
Atrakcje: palenie oponek, rodzinne grillowanie, meczyk Warmia-Mazury vs Pomorze ...
Lista omeg:
1. mrogal + ivcia
3. taktownie
4. danus00
5.
Napisany 27 sierpnia 2009 - 15:05

Napisany 27 sierpnia 2009 - 17:48

Do tego jakieś zajęcia pomorskie & warm-mazur.
Ja się piszę pomysł mi si bardzo podoba ale będe tak na 90% bo 24 wrzesnia wybywam z kraju na 2tyg więc jak czas pozwoli i finanse to się z chęcią pojawie
P.S. Moge stać nabramce alby za szerko nie byłą bo nie chce mi się biegać

Napisany 27 sierpnia 2009 - 18:19
SPOT: "OMEGI WARMIŃSKO-MAZURSKIE I POMORSKIE"
Miejsce: prawdopodobnie Pasłęk
Data: prawdopodobnie niedziela 20/09/2009
Atrakcje: palenie oponek, rodzinne grillowanie, meczyk Warmia-Mazury vs Pomorze ...
Lista forumowiczów:
1. mrogal + ivcia
3. taktownie
4. danus00
5. golowy (90%)
6.
Napisany 27 sierpnia 2009 - 20:34
ten murowany budynek to toalety

1/4 mili to nie wiem bo to Park Ekologiczny....
jeśli miejsce mimo 2-połowy września wam pasi, to o promocję miasta do Butmistrza uderzę...:ok: moze wtedy cosik jeszcze będzie..:confused:
teraz tam w każdy weekend imprezy a ten 19-20 zaklepany dla mnie
jeszcze może być Elbląg, dziś byłem w miejscu gdzie A4 się S-pocą, ale te bączki to chyba tam nie oni zostawili (taktownie był?)

Napisany 27 sierpnia 2009 - 20:37
jeszcze może być Elbląg, dziś byłem w miejscu gdzie A4 się S-pocą, ale te bączki to chyba tam nie oni zostawili (taktownie był?)
wygląda na bączki od Omegi:D
Napisany 28 sierpnia 2009 - 08:51
wejściówka za free, także bez obaw:D możemy za tymi barierami też się ustawić co by od tubylców być dalej, ale myślę, że nie o to chodzi;)
ten murowany budynek to toalety
1/4 mili to nie wiem bo to Park Ekologiczny....
jeśli miejsce mimo 2-połowy września wam pasi, to o promocję miasta do Butmistrza uderzę...:ok: moze wtedy cosik jeszcze będzie..:confused:
teraz tam w każdy weekend imprezy a ten 19-20 zaklepany dla mnie
jeszcze może być Elbląg, dziś byłem w miejscu gdzie A4 się S-pocą, ale te bączki to chyba tam nie oni zostawili (taktownie był?)ja tą L-ką też nie
Oj to jak to park to i palenie oponek pewnie pod znakiem zapytania.
Co do parkingu w Elblągu (ten na fotach) to taki sam u nas jest pod TPSA w niedziele pusty

Napisany 28 sierpnia 2009 - 09:49
Co do parkingu w Elblągu (ten na fotach) to taki sam u nas jest pod TPSA w niedziele pusty
ten w E-gu jest pusty cały czas:>
Napisany 28 sierpnia 2009 - 19:53
ten w E-gu jest pusty cały czas:>
No tak, a pasłęk za bardzo nie zniesie palenia guuum, ale teraz pytanie co do Elbląga, czy da sie tam pograć w piłe (pewnie da jak omegami sie otoczymy) a grillik itp?
Wiesz ja osobiscie wolałbym zjazd taki hmmm rodzinny dla uzytkowników i bardziej mi pazuje pasym, bo i tak sie okaze ze oponek ktos zapomni albo cos i biedny taktownie bedzie musial ta jedna honorowa runde "bąkiem" walnąć.
Napisany 28 sierpnia 2009 - 20:42