Skocz do zawartości

Omega Klub Polska używa Ciasteczek. Zapoznaj się z Polityka Prywatności aby uzyskać więcej informacji. Aby usunąć ten komunikat, kliknij przycisk po prawej:    Akceptuje Ciasteczka

- - - - -

Navigacja Philips Carin

• Proszę się zalogować aby odpowiedzieć
1 odpowiedzi na ten temat

#1 OFFLINE   EdwardCullen

EdwardCullen
  • 2 postów

Napisany 14 sierpnia 2009 - 21:05

Witam. Po przeczytaniu przyklejonego tematu o navigacji w omedze B ( bardzo dobrze z resztą opracowanego ) postanowiłem sam spróbować. Mam standardową navi. Na niemieckiej płycie działa bez zarzutów. Ekran obok radia, sterowanie w podłokietniku, gps przy przedniej szybie.

A więc... gdy jest niemiecka płyta w navi to wszystkie opcje działają, nie ma problemów. Zgrałem oby dwa ( dla pewności ) softy na 2 dobre płyty CD ( oczywiście w nero nagrałem obrazy ) i ani jeden ani drugi nie działa. Przy jednym jest coś w stylu proszę włożyć odpowiednią płytę CD ( coś tam korrekte CD ) a przy drugim po prostu, żeby włożyć CD.
Próbowałem na różne sposoby. Na włączonej stacyjce oczywiście. Wkładałem CD nic nie robiąc i czekałem i nic. Wkładałem CD i włączałem navi i wtedy właśnie pojawiały się te napisy. Aha po wciśnięciu OK mogę wybrać tylko jedną opcję - wyłączyć navigację...

Ma ktoś jakiś pomysł ? Miał ktoś podobny problem ?

Pozdrawiam.

#2 OFFLINE   schizm123

schizm123

Saab 95 AERO

• 82 postów

Napisany 27 sierpnia 2009 - 19:29

było już o tym, trzeba nagrywać z jak najmniejszą prędkością i trafić w odpowiednią płytę, firmę itp.